Opiskelijalähettiläät

Tule VAMKin opiskelijalähettilääksi!

Haluatko kehittää omia esiintymistaitojasi, opetella sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja päästä verkostoitumaan eri ihmisten ja alojen opiskelijoiden kanssa? Lähde mukaan VAMKin opiskelijalähettilästoimintaan, jonka kautta pääset kertomaan ja jakamaan omaa opiskelutarinaasi muille!

Opiskelijalähettiläiden avulla pyrimme tuomaan esille aitoa opiskelijaelämää korkeakouluyhteisössämme ja samalla haluamme tuoda opiskelijoiden oman äänen esille.

Opiskelijalähettiläiden tehtäviä ovat:

  • erilaiset oppilaitosvierailut eri lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa
  • messu- ja tapahtumavierailut esim. Studia-messut, Kampuspäivä
  • sisällön tuottaminen VAMKin erilaisiin sosiaalisen median kanaviin (Instagram & TikTok)
  • opiskelijavalokuvauksiin ja videoihin osallistuminen
Vamk opiskelijalähettiläät

Miksi opiskelijalähettilääksi?

Opiskelijalähettiläänä saat itsellesi aitoja kohtaamisia mahdollisesti tulevien opiskelijahakijoiden kanssa ja pääset kertomaan heille omasta opiskelupolustasi Vaasan ammattikorkeakoulussa. Saat kartutettua itsellesi esiintymiskokemusta, työelämätaitojen kehittymistä ja pääset samalla tutustumaan uusiin ihmisiin. Opiskelijalähettiläänä pääset myös tienaamaan, sillä kaikista tehtävistä maksetaan korvaus.

Lähettilästoiminnassa ei tarvitse olla super esiintyjä. Riittää, että olet positiivisin mielin avoin uusille kokemuksille ja sinulla riittää intoa kertoa oman alasi parhaimmat jutut!