Tutkinnot

Tutustu AMK ja ylempiin AMK -tutkintoihimme

VAMKissa on 10 suomenkielistä ja kaksi englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Eri aloja on kolme: tekniikka, liiketalous sekä sosiaali- ja terveysala. Tekniikan koulutuksista valmistut insinööriksi, liiketaloudesta tradenomiksi ja sosiaali- ja terveysalalta sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. Tähän vielä YAMK-tutkinnoista…

AMK-tutkinnot

AMK-tutkinnot

Ole rohkea –löydä polkusi! Meiltä valmistut insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. Hae opiskelemaan syksyn yhteishaussa 28.8.-11.9.2024!

Master School -YAMK tutkinnot

Master School -YAMK tutkinnot

Masters only – Avaa oven uusiin mahdollisuuksiin! Opiskele ylempi AMK-tutkinto VAMKin Master Schoolissa. Hae ylempiin AMK-tutkintoihin syksyn yhteishaussa 28.8.-11.9.2024!

Englanninkieliset koulutukset

Englanninkieliset koulutukset

Kansainvälisessä korkeakoulussamme on yhteensä 7 englanninkielistä tutkintoa ja kansainvälisessä ilmapiirissä opiskellessasi saat mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, verkostoitua globaalisti ja valmistautua monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Tutustu VAMKin englanninkielisiin koulutuksiin ja löydä oma polkusi kohti kansainvälisiä uramahdollisuuksia!

Elämää varten räätälöity – monimuoto ja verkko-opinnot

Elämää varten räätälöity – monimuoto ja verkko-opinnot

Työn tai perheen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että opiskelut on opiskeltu. Meillä voit opiskella tutkinnon myös monimuoto tai verkko-opintoina. Opinnot pyritään kytkemään omiin työtehtäviisi. Saat myös henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka pohjana on aiempi koulutus, työkokemus ja muu osaaminen.

Katso myös nämä

Jatkuva oppiminen

Jatkuva oppiminen

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMK+ tarjoaa jatkuvan oppimisen palveluita, joiden tavoitteena on edistää työikäisten osaamista elämän ja työuran eri vaiheissa.

Kaikki tarvittava tieto hakemisesta

Kaikki tarvittava tieto hakemisesta

Täältä löydät tietoa hakumenettelyistä, valintaperusteista, hakukelpoisuudesta sekä joustavista haku- ja opiskelumahdollisuuksista.