Asiantuntijapalvelut

Kehitetään osaamistasi yhdessä! Meillä on pitkät perinteet tutkimus- ja kehitystyöstä sekä asiantuntijapalveluista ja hankekumppanuuksista. Osaamisemme ydintä on monialainen asiantuntijuus sekä elinkeinoelämän tuntemus. Meiltä voit myös tilata asiantuntija- tai opiskelijapalveluna erilaisia projektitöitä kuten mm. asiakastyytyväisyyskyselyitä, markkinatutkimuksia sekä markkinointisuunnitelmia.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava palvelukokonaisuus! 

 

 

Tekniikan asiantuntijapalveluita, konsultaatiota ja testaus- ja mittauspalveluita

Hyödynnä laaja asiantuntijuutemme kone-, sähkö- energia- ja ympäristöteknisten sekä tietotekniikan alojen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Käytössämme on Suomen ajantasaisin asiantuntemus ja laitteisto.

Voimme tukea yrityksiä markkinaideasta tuotantoon – prosessin jokaisessa vaiheessa – mallintamisessa, prototyypin valmistuksessa ja testauksessa sekä tuotantosuunnittelussa ja tuotannossa. Luotettavat testaus- ja mittauspalvelumme sisältävät tutkimustulosten raportoinnin ja halutun tasoisen analysoinnin. Liiketalouden ja muotoilunyksikkömme voivat tarjota palveluita idean toteuttamiseen niin rahoitussuunnitelman kuin muotoilunkin saralla.

Muova

Muotoilupalvelut yrityksille

Tiivis yhteistyö yritysten kanssa on hionut MUOVAsta pk-yritysten ketterän ja osaavan kumppanin. MUOVAn muotoilupalvelut tarjoavat sinulle monipuolisia ratkaisuja liiketoiminnan, tuotteiden, palveluiden ja brändin kehittämiseen yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. MUOVAn palveluvalikoimasta rakennetaan yrityskohtaisesti optimaalinen kokonaisuus tukemaan liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamista.

Lue lisää MUOVAn sivuilta

Cropped web vamk helmikuu2018 c2 67.jpg

Toimeksianto opiskelijatyönä

Opiskelijatoimeksiannoissa koulumme opiskelijat toteuttavat ammattikorkeakoulumme asiantuntijoiden ohjauksessa tutkimus- ja kehittämistoimenpiteitä eri toimialojen yrityksille ja organisaatioille. Etsimme jatkuvasti uusia opetukseen integroitavia yritysprojekteja kaikilla Vaasan ammattikorkeakoulun koulutusaloilla.

Esimerkkejä tuotteistetuista opiskelijayhteistyöprojekteista

Roboakatemia

Roboakatemia

Roboakatemiassa tiivistyy VAMKin ajattelutapa, jonka mukaan ammattikorkeakoulu on alueellisen hyvinvoinnin aktiivinen tekijä. Opiskelijat pääsevät kokeilemaan käytännössä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyötä, ja yritykset hyötyvät tuoreesta näkökulmasta.

AM-Akatemia

AM-Akatemia

AM-Akatemiassa opiskelijat pääsevät kokeilemaan 3D-tulostettavien tuotteiden tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyötä yhdessä yritysten tuoteasiantuntijoiden kanssa.

Ota yhteyttä

Keskustellaan tarpeistanne ja siitä kuinka voimme auttaa juuri sinun yritystä tai organisaatiota!

Henkilökuva sari saarikoski 250px pieni

Sari Saarikoski

Asiakkuusvastaava, liiketalous
sari.saarikoski@vamk.fi
+358 207 663 643

Piritta Setalä, asiakkuusvastaava

Pirita Setälä

Asiakkuusvastaava, sosiaali- ja terveysala
pirita.setala@vamk.fi
+358 50 303 0949

Tommi Siljamäki, asiakkuusvastaava

Tommi Siljamäki

Asiakkuusvastaava, Muova
tommi.siljamaki@muova.fi
+358 50 573 4003

Jenna Puska, palveluliikennetoiminnan päällikkö

Jenna Puska

Palveluliiketoiminnan päällikkö
jenna.puska@vamk.fi
+358 50 472 4330

Koulutusratkaisut

Koulutuksemme yrityksille ja organisaatioille

Koulutuksemme yrityksille ja organisaatioille

Tarjoamme laadukasta koulutusta, jossa yhdistyy asiantuntijoidemme tietotaito ja käytännön kokemus tekniikan, liiketalouden, sosiaali- ja terveys sekä muotoilun aloilta.

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutus

Haluatko täydentää ja lisätä omaa osaamistasi tai organisaatiosi henkilöstön osaamista? Täydennyskoulutuksemme tarjoaa sekä valmista että räätälöityä koulutusta markkinahintaisesti eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille.

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutukset

Haluatko syventää ja laajentaa oman alasi erityisosaamista tai suunnata vaativimpiin asiantuntijatehtäviin? Erikoistumiskoulutus sopii sinulle, jos olet jo suorittanut korkeakoulututkinnon ja toiminut työelämässä.

Jatkuva oppiminen

Jatkuva oppiminen

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMK+ tarjoaa jatkuvan oppimisen palveluita, joiden tavoitteena on edistää työikäisten osaamista elämän ja työuran eri vaiheissa.