Sivulle on kerätty kaikki lomakkeet, joita tarvitset opintojesi edetessä.

VR- ja Matkahuolto eivät myönnä enää tilapäistä opiskelijatodistusta/ opiskelijakorttia matka-alennuksiin. Näin ollen lomakkeet eivät ole enää tilattavissa VAMK:ssa. Matka-alennukset saa edelleen normaalisti opiskelijajärjestöjen opiskelijakorteilla.

Hyväksilukuhakemukset ovat siirtyneet eAHOT-palveluun. Kaikki hakemukset: korvaaminen, sisällytys, vapautus ja näyttöjen ahotointi tehdään opiskelijan työpödän kautta. Ennen hakemuksen täyttämistä tutustu osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen ohjeeseen: vamk.fi/opiskelijalle/opas/opiskelu/ahot

Opiskeluoikeuteen liittyvät hakemukset

Ristiinopiskeluverkostot

Voit ilmoittautua seuraavien ristiinopiskeluverkostojen tarjontaan opiskelijan työpöydän kautta. Suosittelemme ristiinopiskelupalvelua aina kun se on mahdollista, jolloin mm. suoritukset liikkuvat automaattisesti koti -ja kohdekorkeakoulun välillä.

Tarjonta opiskelijan työpöydällä: opintoni -> valitse joko ilmoittautumiset välilehti, tai opintojen valinta välilehti.

  • Campusonline AMK & YAMK
  • SEAMK-VAMK vapaasti valittava yhteistarjonta 1.8.2024 alkaen
  • CENTRIA-VAMK vapaasti valittava yhteistarjonta 1.8.2024 alkaen
  • VY-VAMK opetusyhteistyö (sähkö-ja automaatio, sekä tietotekniikka) 1.8.2024 alkaen

Ristiinopiskelupalvelun kautta ilmoittaudutaan myös seuraavien YAMK-tutkintojen tarjontaan kohdekorkeakoulun järjestämisen toteutusten osalta:

  • Kehittyneet sähköenergiajärjestelmät
  • Energiamurroksen johtaminen

Joustava opinto-oikeus (JOO)

Opinnäytetyö

Opinto-ohjaus

Työharjoittelu

Tutkintotodistushakemus

Ryhmänohjaajan ohjauskeskusteluiden lomakkeet

Opiskelija, tallenna tiedosto omalle koneellesi ja täytä sähköisesti. Palautus Moodlen kautta omalle ryhmänohjaajajlle sähköisesti. 

Rgb huom väri

Opintosuoritusote ja läsnäolotodistus ovat saatavilla VAMKin sähköisellä allekirjoituksella, opiskelijan työpöydän (PAKKI) kautta.

Siirry pakkiin