Tule osaksi osaamistamme

VAMK on 3700 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.

Vaasan seutu tunnetaan ympäri maailmaa energiateknologia-alan osaamisestaan. Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä on täynnä innovatiivisia yrityksiä ja työelämäverkostoja, ja meillä on vahva sitoutuminen koulutuksen, sekä tutkimuksen ja kehityksen edistämiseen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme:

Anna Sjöholm

HR- ja työsuojelupäällikkö

Korkeakoulupalvelut | Henkilöstöpalvelut

anna.sjoholm@vamk.fi | +358 207 663 368

Vamk rekrykuva

Perehdytysopas

Perehdytysoppaaseemme on koottu tärkeitä ohjeita uudelle työntekijälle sekä tietoa työsuhde-eduista.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: 1.10.2024

Haku päättyy: 11.8.2024 23:59

Tehtävän ala: Opetusalan erityisasiantuntijat

Vakinainen kokoaikatyö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Lue hakuilmoitus: Erityisasiantuntija, korkeakouluopedagogiikan tuki ja kehittäminen

Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun

KORKEAKOULUPEDAGOGIIKAN TUEN JA KEHITTÄMISEN ERITYISASIANTUNTIJAA

Innostaako korkeakoulupedagogiikan kehittäminen ammattikorkeakoulukontekstissa? Tässä upea asiantuntijarooli korkeakouluopetuksen tuen ja kehittämisen konkarille. Haemme sympaattiseen Vaasan ammattikorkeakouluun korkeakoulupedagogiikan erityisasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitusajankohta sovittavissa, toiveenamme 1.10.2024.


Mistä on kyse?

Korkeakoulupedagogiikan erityisasiantuntija tukee ja kehittää ammattikorkeakoulumme monimuotoista ja kohtaavaa korkeakoulupedagogiikkaa.

Osallistut asiantuntijaroolistasi pedagogisen ohjelmamme mukaisesti opetussuunnitelmatyöhön, sen suunnitteluun ja pedagogiseen tukeen. Kannustat ja innostat yhteisöämme opetusosaamisen yhteisölliseen kehittämiseen, osaamisen jakamiseen ja rohkeisiin kokeiluihin, joilla uudistamme opetustamme.

Vahvistat ja tuet opettajiemme ja ohjauksen asiantuntijoidemme pedagogista ja digipedagogista osaamista, jossa opiskelijakokemus ja oppiminen on keskiössä. Tehtävä sisältää opetushenkilöstön osaamisen vahvistamiseen liittyvää valmennusta, oppimisen muotoilua, opintojaksojen ja oppimisympäristöjen uudistamista, sekä digitaalisten alustojen kehittämistä opiskelijakokemus edellä. Osallistut roolistasi käsin kansallisiin ja kansainvälisiin korkeakoulupedagogiikan kehittämisen verkostoihin ja tuot uusia käytänteitä ammattikorkeakouluumme. Osallistut opetuksen kehittämisen hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Toimit yhteistyössä koulutusjohtajan, johdon pedafoorumin, tutkintovastaavien, eri opettajatiimien, digipeda-tiimin ja opettajamentoriemme kanssa.

Roolin tavoitteena on vahvistaa opetuksemme laatua, opiskelijoidemme oppimiskokemusta ja opintojen läpäisyä pedagogista hyvinvointia unohtamatta.


Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogisia opintoja ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tehtävän aihepiiristä. Toivomme että sinulla on:

- Kokemusta opetuksen kehittämisestä korkeakoulussa ja opettajayhteisöissä.
- Näyttöjä korkeakouluopetuksesta, sen uudistamisesta, erityisesti verkko-opetuksesta.
- Kykyä kehittää opetushenkilöstön pedagogista ja digipedagogista osaamista sekä toteuttaa yksilö- ja ryhmävalmennuksia.
- Rohkeutta ja innovatiivisuutta opetuksen kehittämiseen ja opettajayhteisöjen tukemiseen.
- Digitaalisten oppimisympäristöjen ja -alustojen sekä oppimisen muotoilun käytännön osaamista.
- Valmiutta osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin sekä yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.
- Kykyä parantaa opiskelijakokemusta ja oppimiskokemusta sekä ymmärrystä pedagogisesta hyvinvoinnista.
- Kokemusta opetuksen kehittämishankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.
-Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä innostaa ja motivoida henkilöstöä.


Me Vaasan ammattikorkeakoulussa haluamme osaltamme edistää avoimen oppimisen ja opetuksen periaatteita kansallisten linjausten mukaisesti, toivommekin että opetuksen ja tutkimuksen avoimuus on sinulle yhtä luontainen tapa toimia ja haluat osaltasi sitoutua näihin yhteisiin periaatteisiimme.

Miksi meille?

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan johon pääset itse vaikuttamaan, kansainvälisen ja innostavan työyhteisön, sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja polkupyöräeduilla. Työskentelemme VAMKissa jatkuvasti uutta oppien ja toisiamme kannustaen. Sinulla on aidosti mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävästä maksetaan sopimuspalkka, kerro palkkatoiveesi hakemuksessa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää työsuhde-etuuksistamme sekä työyhteisömme toimintatavoista perehdytysoppaastamme: https://www.vamk.fi/tietoa/korkeakoulu/rekry/perehdytysopas

Miten hakuprosessi etenee?

Hae tehtävää Kuntarekryssä 11.8.2024 mennessä. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä viikkojen 34 ja 35 aikana. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi.
Suosittelijasi yhteystiedot voit toimittaa halutessasi, mikäli etenet jatkoon hakuprosessissa. Todistukset pyydämme vain tehtävään valitulta.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: 1.8.2024 - 31.7.2025

Haku päättyy: 26.7.2024 23:59

Tehtävän ala: Tekniikka

Määräaikainen kokoaikatyö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Lue hakuilmoitus: Päätoiminen ohjelmistotekniikan tuntiopettaja

Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun

PÄÄTOIMISTA OHJELMISTOTEKNIIKAN TUNTIOPETTAJAA

Etsimme kokenutta henkilöä vahvistamaan tietotekniikan tutkinto-ohjelman tiimiämme. Kyseessä on määräaikainen työsuhde aikavälille 15.8.2024- 31.7.2025.

Mistä työssä on kyse?
Tietotekniikan koulutus perustuu vahvasti työelämän tarpeisiin. Tehtävääsi kuuluvat ohjelmistotekniikan ammattiaineiden opetus, harjoittelun ja opinnäytetöiden ohjaus.

Opetettavat aihepiirit ovat mm.
- Olio-ohjelmointi (C++, Java tai Python-osaamista edellytetään)
- Tietokantaohjelmointi
- Ketterät projektityömenetelmät ja ketterä ohjelmistokehitys
- Pilvipalvelut, kuten Amazon ja Azure
- Käyttöjärjestelmät

Opetus tapahtuu Palosaaren korkeakoulukampuksen opetustiloissa sekä koulutus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa.

Mitä odotamme sinulta?
Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta ohjelmointitehtävistä. Sinulla on laaja ja syvällinen osaaminen ohjelmoinnista ja sovelluskehityksestä ja osaat käyttää moderneja välineitä ja työtapoja monipuolisesti. Toivomme sinulta käytännönläheistä ja kehittävää otetta. Arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä englannin kielen osaamista. Opettaja olet valmis kohtaamaan opiskelijoiden moninaisuuden ja monikulttuurisuuden.

Huomioimme myös hakijat, joilla ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen on vielä kesken. Pedagogiset opinnot, aiempi kokemus opetustyöstä, koulutuksen suunnittelusta ja kehittämisestä katsotaan eduksesi, muttei ole edellytys.
Vaasan ammattikorkeakoulussa halutaan edistää avoimen oppimisen ja opetuksen periaatteita kansallisten linjausten mukaisesti. Toivomme, että opetuksen ja tutkimuksen avoimuus on sinullekin tärkeää ja haluat osaltasi sitoutua näihin yhteisiin periaatteisiimme.

Miksi meille?
VAMKissa pääset osaksi kansainvälistä ja innostavaa työyhteisöä, jossa pidetään huolta hyvinvoinnistasi ja viihtyvyydestäsi: meillä saat kattavan työterveyshuollon sekä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja polkupyöräedut. Työskentelemme VAMKissa jatkuvasti uutta oppien ja toisiamme kannustaen. Sinulla on aidosti mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana.
Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän kokonaispalkka riippuu aiemman hyväksi luettavan työkokemuksen määrästä, sekä pätevyydestäsi. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän henkilön palkkahaitari tehtävässä on työkokemusvuosistasi riippuen n. 4757- 6146 €. Mahdollinen epäpätevyys vähentää palkkaasi 6 %. Mikäli olet suorittanut jatkotutkinnon, maksetaan sinulle lisensiaatin tutkinnosta 2 % lisä ja tohtorintutkinnosta 4 % lisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää työsuhde-etuuksistamme sekä työyhteisömme toimintatavoista perehdytysoppaastamme: https://www.vamk.fi/tietoa/korkeakoulu/rekry/perehdytysopas

Miten hakuprosessi etenee?
Hae tehtävää Kuntarekryssä 26.7.2024 mennessä. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi. Suosittelijasi yhteystiedot voit toimittaa halutessasi vasta, mikäli etenet jatkoon hakuprosessissa. Todistukset pyydämme vain tehtävään valitulta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: Sopimuksen mukaan

Haku päättyy: 4.8.2024 23:59

Tehtävän ala: Yleishallinnon johdon tehtävät

Vakinainen kokoaikatyö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: Sopimuksen mukaan

Haku päättyy: 31.7.2024 23:59

Tehtävän ala: Korkeakouluopettajat

Määräaikainen tuntityö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: Sopimuksen mukaan

Haku päättyy: 31.7.2024 23:59

Tehtävän ala: Korkeakouluopettajat

Määräaikainen tuntityö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Työnantaja: Vaasan ammattikorkeakoulu

Työsuhteen alku: Sopimuksen mukaan

Haku päättyy: 31.7.2024 23:59

Tehtävän ala: Korkeakouluopettajat

Määräaikainen tuntityö, sijainti Vaasa

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä

Englanninkieliset rekrytoinnit

Ei avoimia työpaikkoja juuri nyt.

Ilmoittaudu VAMKin tuntiopettajapankkiin

Haluatko olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden osaajia ja kokeilla opetustyötä? Ilmoittaudu VAMKin tuntiopettajapankkiin!

Tuntiopettajia hyödynnetään Vaasan ammattikorkeakoulun eri koulutusten sijaistarpeissa, sekä osana laajempien kurssikokonaisuuksien opetusta. Tuntiopettajan tehtävään kuuluu opetuksen lisäksi opintojakson suunnittelu ja arviointi. Tuntiopettajan työstä maksetaan koulutustason mukaan muodostuva tuntipalkka.

Edellytämme tuntiopettajilta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, sekä opetettavan kurssin osalta relevanttia asiantuntemusta ja osaamista. Tarvittaessa voidaan keskustella opetuksen hoitamisesta myös etänä.

Lähiaikoina tarvitsemme tuntiopettajia erityisesti seuraavien alojen osaajista:

 • Kansantalous
 • Ohjelmointi
 • Mielenterveyden hoitotyö
 • Matemaattiset aineet
 • Tietotekniikka
 • Teollisuuden ja voimalaitoksen sähköjärjestelmät
 • Tehoelektroniikka
 • Lujuusoppi, perusteet ja syventävä osaaminen (AMK -taso)
 • PLC ja soluohjaimet  (AMK-taso)
 • Automaation ohjausjärjestelmät (YAMK -taso)

Ilmoita hakemuksessa minkä erityisalojen kursseja olisit kiinnostunut opettamaan, sekä miten kauan hakemuksesi on käytettävissämme.

Linkit hakemuksen jättämiseen (Kuntarekryssä):

Lisätietoja:

 • Jukka Niittykoski, jukka.niittykoski@vamk.fi, tel. 040 011 3956 (liiketalous, tietojenkäsittely)
 • Riitta Häyry, riitta.hayry@vamk.fi, tel. 050 410 1418 (sosiaali- ja terveysala)
 • Riitta Niemelä, riitta.niemela@vamk.fi, tel. 020 7663 392  (konetekniikka, energiatekniikka, ympäristöteknologia, Project Management)
 • Seppo Mäkinen, seppo.makinen@vamk.fi, tel. 020 7663 388  (sähkötekniikka, tietotekniikka)

Tutustu VAMKilaisiin

Uratarina
Shekhar Satpute

Shekhar Satpute

“VAMKissa voin tutkia ja tehdä tutkimusta vapaammin, mutta voin myös hyödyntää ja jakaa kokemuksia aiemmasta urastani”

Lue koko tarina
Uratarina
Joel Songok

Joel Songok

“Haluan erityisesti kiittää kaikkia kollegoitani avuliaisuudesta, vieraanvaraisuudesta ja tuesta perehdyttämiseni aikana.”

Lue koko tarina

Avoimet työhakemukset

Oletko kiinnostunut tulemaan meille töihin. Voit lähettää avoimen työhakemuksen täyttämällä sähköisen työhakulomakkeen.

Täytä sähköinen hakemus tästä

Lisätietoja:

HR-päällikkö Anna Sjöholm

anna.sjoholm@vamk.fi