Tue koulutusta lahjoituksella

Tukemalla koulutustamme takaat Vaasan seudun elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa. Kiitos!

Lahjoitukset ja stipendit

Tee lahjoitus VAMKille ja tue Vaasan alueen kehitystä ja hyvinvointia! VAMK on 3700 opiskelijan ja liki 200 työntekijän avoin ja sympaattinen korkeakouluyhteisö. Sijaintimme globaalien yritysten keskellä Pohjolan energiapääkaupungissa takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet.

Lahjoittamalla VAMKille tuet:

  • meitä tulevaisuuden osaajien valmentamisessa tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.
  • meiltä valmistuvia kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja.
  • kehitystyötämme energiatehokkaan tekniikan, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamisen ja modernien sosiaali- ja terveyspalvelujen saralla.
  • VAMKin yhteistyötä alueen muiden korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Lisätietoja toimintaamme ohjaavista periaatteista löydät strategiastamme.

Lahjoittaminen ja stipendirahasto

Kohdistamalla lahjoituksen tietylle koulutusalalle, olet mukana varmistamassa tulevaisuuden osaajien kouluttamisen organisaatiosi tai itsesi kannalta merkittävällä alalla. Voit antaa lahjoituksen Vaasan ammattikorkeakoululle tällä lomakkeella.

Yleinen lahjoitus

Stipendirahastomme on perustettu tukemaan ammattikorkeakoulumme opiskelijoiden opintoja ja soveltavaa tutkimusta. Vastaanotamme lahjoituksia ja testamentteja, myönnämme apurahoja ja stipendejä opintoihin sekä ammattikorkeakoulumme piirissä suoritettuun soveltavaan tutkimustyöhön. Voit tukea stipendirahastoamme tekemällä lahjoituksen tällä lomakkeella.

Stipendilahjoitus

Tukemalla koulutustamme autat meitä olemaan osaamisen tärkein kumppani tulevaisuudessakin. Kiitos!

Yhteyshenkilö

Anu Alahuhta,
talous@vamk.fi