Ennakoiden eteenpäin -päätösseminaari Jyväskylässä kutsuu yrittäjiä mukaan

Ennakoiden eteenpäin -päätösseminaari Jyväskylässä kutsuu yrittäjiä mukaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää MYRSKY-hankkeelle Ennakoiden eteenpäin -päätösseminaarin

MYRSKY-hankkeen lähentyessä loppuaan järjestetään Jyväskylässä 22.11. päätösseminaari. Tilaisuus kantaa teemaa ”Ennakoiden eteenpäin – muutoskyvykkyys, digitalisaatio ja vihreä siirtymä yritysmaailmassa”. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden poimia parhaat näkemykset ja vinkit yrityksen vastuulliseen, digiviisaaseen ja menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Seminaariin voit osallistua paikan päällä tai etänä.

Epävarmoinakin aikoina on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa itse liiketoiminnan hallittuun suuntaamiseen, ja tämäkin tilaisuus on vuorattu huippupuhujilla, sillä tilaisuuden puhujakaartiin kuuluvat ennakoinnin huippuasiantuntija, futuristi Elina Hiltunen ja Varustelekan perustaja, yrittäjä Valtteri Lindholm. Paneelikeskustelussa heitä täydentää Tana Oy:n Quality Manager Jarkko Hirvonen tuoden paikallista näkökulmaa. JAMKin edustajana paneelissa toimii liiketoimintayksikön TKI-päällikkö Mirva Leppälä. Seminaarin juontaa teknologiavaikuttaja Maria Ritola.

Tilaisuus on hybriditapahtuma.

Tilaisuus on yritysten muutoskyvykkyyttä, digitalisaatiota ja vihreää siirtymää edistävän Myrsky-hankkeen päätösseminaari ja sen myötä tarjolla on napakat koosteet hankkeen maksuttomista palveluista sekä Jamkin TKI-yritysyhteistyön tulevista muodoista.

MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hankkeen tavoitteena on tukea Länsi-Suomen alueen yrityksiä Covid-19-pandemian aiheuttamasta kriisistä toipumisessa tarjoamalla ammattikorkeakoulujen verkostoyhteistyönä mikro-opintokokonaisuuksia ja sparrausta. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan ja lisätietoa MYRSKY-hankkeesta

Tunnisteet

Myrskytki