Haemme harjoittelijaa VAMKin viestintä- ja markkinointitiimiin, hae tehtävää viimeistään 31.12.

Haemme harjoittelijaa VAMKin viestintä- ja markkinointitiimiin, hae tehtävää viimeistään 31.12.

Tunnetko paloa viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin? Oletko heittäytymiskykyinen, oma-aloitteinen, koordinointitaitoinen ja esiintymiskykyinen moniosaaja?

Tule 5 kk:n palkalliselle harjoittelujaksolle osaksi VAMKin viestintätiimiä. Harjoittelujakson aikana työtehtäviisi kuuluu assistenttitason markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä kuten:

  • Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille
  • Oppilaitosyhteistyön koordinointi (messut ja oppilaitosvierailut)
  • Tapahtumajärjestelyihin osallistuminen
  • Www-sivujen päivitys

Tehtävät muokkautuvat tarvittaessa osaamisesi mukaan.

Harjoittelijan tehtävässä saat vastuuta, opit paljon viestinnän ja markkinoinnin tehtäväkentästä, pääset tekemään yhteistyötä VAMKin opiskelijoiden kanssa, sekä pääset luomaan verkostoja.

Edellytämme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja, sekä digitaalista osaamista. Eduksi nähdään, jos sinulla on kuvankäsittely ja videoiden tekemiseen liittyvää osaamista, sekä hyvä englanninkielen taito.

Toivomme että olet loppuvaiheen opiskelija liiketalouden, tietojenkäsittelyn tai tietotekniikan alalta, ja että työharjoittelu sopii opintojesi vaiheeseen. Opiskelualaa tärkeämpää on kuitenkin palo viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin. Harjoittelujakson toivottu ajankohta on tammikuu 2023.

Olet päätoimisessa työsuhteessa Vaasan ammattikorkeakouluun harjoittelujakson ajan. Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 1600 €/kk ja työaikasi on 36,25 h viikossa. Harjoittelun ohjaajana toimii VAMKin markkinointisuunnittelija Sanni Saari.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 31.12. mennessä.
Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä linkin LinkedIn -profiiliisi.

Haastattelut toteutetaan Teamsin välityksellä viikon 50 aikana.

Tunnisteet

markkinointi ja viestintäharjoittelu