Harjoittelija opiskelijapalveluihin, hae 17.3 mennessä

Harjoittelija opiskelijapalveluihin, hae 17.3 mennessä

Oletko asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, koordinointikykyinen ja huolellinen opiskelija vailla harjoittelupaikkaa?

Tule 6 kk:n palkalliselle harjoittelujaksolle osaksi VAMKin opiskelijapalveluiden tiimiä, opetuksen- ja oppimisen palvelut yksikköön. Harjoittelujakson aikana työtehtäviisi kuuluu assistenttitason tehtäviä kuten:

  • Hakeminen- ja ilmoittautuminen (yhteishaut, erillishaut sekä jatkuva oppiminen)
  • Valintakoevalvontaan osallistumista
  • E-lomakkeiden laatimista, nettisivupäivitystä
  • Opiskelijoiden sekä hakijoiden tiedusteluihin vastaamista, pääasiassa sähköpostitse
  • Muita opiskelijahallinnon monipuolisia tehtäviä mm. Peppi-järjestelmää hyödyntäen

Tehtävät muokkautuvat tarvittaessa osaamisesi mukaan. Harjoittelijan tehtävässä saat monipuolista kokemusta opiskelijahallinnon laajasta tehtäväkentästä.

Edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja, digitaalista osaamista, sekä hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Toivomme että olet loppuvaiheen opiskelija liiketalouden tai tietojenkäsittelyn alalta, ja että työharjoittelu sopii opintojesi vaiheeseen.

Harjoittelujakson toivottu ajankohta on 3.4.-30.9.2023. Olet päätoimisessa työsuhteessa Vaasan ammattikorkeakouluun harjoittelujakson ajan. Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 1600 €/kk ja työaikasi on 36,25 h viikossa. Harjoittelun ohjaajana toimii opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 17.3.2023. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä linkin LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut toteutetaan Teamsin välityksellä maaliskuun loppupuolella.

Tunnisteet

opiskelijapalvelutharjoittelu