Ilmoittautuminen Vaasan ammattikorkeakoulun kevään 2023 avoimen AMK:n opintoihin alkoi

Ilmoittautuminen Vaasan ammattikorkeakoulun kevään 2023 avoimen AMK:n opintoihin alkoi

Kehitä osaamistasi opiskelemalla ajankohtaisia teemoja vetyteknologiasta kulttuurihyvinvointiin. Haku Vaasan ammattikorkeakoulun kevään 2023 avoimen AMK:n (VAMK+) toteutuksiin alkoi 14.11.2022. Opintoihin voit osallistua iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

VAMK+ uskoo ihmisen jatkuvaan kehittymiseen – aina löytyy uutta ihmettelyn ja oppimisen aihetta. Avoimen AMK:n tarjonnasta löytyy niin tekniikan, liiketalouden kuin sosiaali- ja terveysalan koulutuksia, jotka tukevat oman osaamisen tai organisaation henkilöstön osaamisen kehittämistä. Opinnot toimivat myös väylänä itse tutkinto-opintoihin.

Opetussuunnitelmien mukaisilla kursseilla (AMK/YAMK) pääsee matalalla kynnyksellä tutustumaan koulutusohjelmiemme sisältöön. Tämä mahdollistaa kevyemmän kokeilun tietylle alalle. Mukana tarjonnassa on myös uusia, varta vasten avoimen AMK:n erillistarjontaan suunniteltuja kursseja, joiden sisältö on hieman yleisluontoisempaa.

Kurkistus opetustarjontaan

Uusia opintokokonaisuuksia avoimen AMK:n tarjonnassa ensi keväänä ovat muun muassa Vetyteknologian ABC, Pilvipalvelut ja arkkitehtuurit, Akkukemian perusteet, Sosiaali- ja terveyshuoltoalan yrittäjyys sekä Kulttuurihyvinvointi.

Tarjonnassa on mukana myös kolme täysin englanninkielistä toteutusta: Agile Development Methods, Cloud Services and Architecture sekä Sales Management.

VAMKin avoimen AMK:n koulutustarjontaan voi tutustua ja ilmoittautua VAMKin uudessa verkkokaupassa.

Polkuopinnot tutkintoihin

Avoimen lisäksi keväällä 2023 on myös tarjolla polkuopintoja AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Polkuopintojen haku on 28.11.- 4.12.2022.

Tarjolla ovat sairaanhoitajan päiväopinnot, sosionomin monimuoto-opinnot, hyvinvoinnin asiantuntijan (YAMK) verkko-opinnot ja energiavarastoinnin (YAMK) monimuoto-opinnot.

Tunnisteet

uutinen 2022