Johtaja Annika Hissalle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi

Johtaja Annika Hissalle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari, on päättänyt myöntää 6.12.2023 Vaasan ammattikorkeakoulun Muotoilukeskus MUOVAn johtaja Annika Hissalle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin (SVR Ar).

Vaasan ammattikorkeakoulun Muotoilukeskus MUOVAn johtaja Annika Hissa on pitkäjänteisesti ja ansiokkaasti rakentanut Pohjanmaan pienten ja keskisuurten yritysten kykyä vastata tulevaisuuden haasteisiin. MUOVA on ollut mukana edistämässä alueen yritysten kilpailukykyä ja resilienssiä innovatiivisen teollisen muotoilun, palvelumuotoilun sekä ketterien kokeilujen ja yhteiskehittämisen avulla. Hissan johtaman MUOVAn tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta on edistänyt merkittävästi koko muotoilualaa, etenkin Pohjanmaalla, jossa MUOVA on ainoa kyseisiä palveluita tarjoava yksikkö. 

”Tämä on upea kunnianosoitus ja otan sen kiitollisena vastaan. Näen, että tämä on hieno huomionosoitus ja kiitos myös Muotoilukeskus MUOVAn menestyksekkäästä työstä 35 vuoden ajan ja kunnia kuuluukin kaikille muovalaisille”, kiittelee Hissa. 

MUOVAn laaja-alaisen TKI-toiminnan ja yrityspalveluiden kautta Hissa on ollut mukana rakentamassa luottamuksellisia suhteita alueen toimijoihin edesauttaen näin yritysten ja organisaatioiden toiminnan kehitystä. 

”MUOVA on kehittänyt asiantuntemuksellaan ratkaisuja kiperimpiinkin yhteiskunnallisiin ja globaaleihin haasteisiin ja luonut siltoja eri organisaatioiden ja ihmisten välille. Mahtava huipennus MUOVan hienoon 35-vuotisjuhlavuoteen”, Hissa iloitsee.

Katso kaikki itsenäisyyspäivän ritarikuntien kunniamerkit täältä.

Tunnisteet

ansioristimuova