Lähde mukaan strategiamatkalle!

Lähde mukaan strategiamatkalle!

Vastaa sidosryhmien strategiakyselyyn

Aloitimme elokuussa strategiaprosessin, joka päättyy ensi vuoden toukokuuhun. Matkan varrella on useita vaiheita ja kohtia, joiden tunnistamisessa tarvitsemme mahdollisimman laaja-alaisia ja monipuolisia näkemyksiä. Toivomme kumppaniemme ja yhteisömme jäsenten osallistuvan aktiivisesti prosessiin. Nähdäksemme myös ne asemat, joihin on hyödyllistä pysähtyä.

Olemme iloisia siitä, että Demos Helsinki, riippumaton ajatushautomo, on mukanamme tässä prosessissa. Heidän asiantuntemuksensa auttaa meitä tarkastelemaan toimintaamme eri näkökulmista. Uskomme, että heidän avullaan rohkenemme ajattelemaan asioita myös niistä näkökulmista, joita emme yksin oivaltaisi.

Strategiamatkan aikana syntyvät visio ja missio, jotka vievät meitä vuoteen 2035. Haluamme selkeän suunnan, joka ohjaa toimintaamme koulutuksessa, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa sekä palveluliiketoiminnassa. Näin pystymme myös hahmottamaan ne asiat, joihin me emme lähde mukaan ja toisaalta näkemään ne, joissa olemme sydämellämme mukana.

Ilahdumme kovin, jos haluat antaa aikaasi osallistumalla tähän strategiakeskusteluun. Vastaamalla strategiakyselyymme voitte vaikuttaa siihen, mihin suuntaan Vaasan ammattikorkeakoulu kehittyy tulevina vuosina vastataksemme sekä alueen että koko Suomen tarpeisiin.

Olette tärkeä osa yhteistä matkaamme. Näin pystymme muodostamaan selkeän, tarkoituksenmukaisen, tulevaisuutta uudentavan ja kunnianhimoisen strategian Vaasan ammattikorkeakoululle.

Kiitos, että olette osa tätä prosessia.

Rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen

 

Tunnisteet

strategia