Luokkien ovet pidetään auki

Luokkien ovet pidetään auki

Opiskelijoille tiedoksi: Luokkien ovet pidetään jatkossa auki

Tiedoksi kaikille opiskelijoillemme! Tulemme tekemään muutoksia luokkien ovien lukitsemiskäytäntöihin päärakennuksessa ja Aleressa. Jatkossa luokkien ovia ei enää lukita, ja tässä tiedotteessa selitämme, miksi tämä päätös on tehty.

Miksi ovet pidetään auki:

  1. Tehokas tilojen käyttö opiskelua ja ryhmätöitä varten: Lukitsemalla luokkien ovet rajoitamme opiskelijoiden mahdollisuutta hyödyntää tiloja itsenäiseen opiskeluun ja ryhmätöihin. Pidämme ovet auki edistääksemme tehokasta tilojen käyttöä.
  2. Sujuvampi luentojen alku: Lukitsemattomat ovet mahdollistavat nopeamman pääsyn luokkiin, mikä puolestaan sujuvoittaa luentojen alkua.
  3. Mahdollisuus suojautua uhkatilanteessa: Pitämällä luokkien ovet auki mahdollistetaan suojautuminen uhkaavassatilanteessa.
  4. Häiriöttömät luennot: Opiskelijoille myönnetään paremmat mahdollisuudet olla ajoissa luennoilla, kun ovet pidetään auki. Myöhässä saapuvat opiskelijat voivat helpommin päästä sisään aiheuttamatta häiriötä.
  5. Hiljainen tila: Opiskelijat voivat käyttää luokkatiloja myös rauhoittumiseen.

On kuitenkin tärkeä huomata, että tämä muutos ei koske henkilöstön työhuoneita, laboratorio- ja simulaatioluokkia eikä Technobothnian tiloja, jotka säilyvät lukittuina.

Tämä päätös on tehty opiskelijoiden eduksi, ja toivomme, että se helpottaa opiskeluasi ja luentojesi sujuvuutta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tämän muutoksen suhteen, ole hyvä ja ota yhteyttä koulun henkilökuntaan.