MATCHing-tapahtuma 21.9. tekniikan opiskelijoille

MATCHing-tapahtuma 21.9. tekniikan opiskelijoille

Tarvitsetko opinnäytetyöaiheen? Tai ehkäpä työharjoittelupaikan? Vai oletko pian valmistumassa ja etsit työpaikkaa? Tule luomaan hyödyllisiä kontakteja tulevaisuutta varten MATCHing-tapahtumaan!

MATCHingin tarkoituksena on yhdistää tekniikan opiskelijat teknologiayritysten kanssa!

21.9. klo 11.00-15.30 Technobothniassa järjestetään messut, joissa on 25 eri yrityksen näyttelypisteitä, useita yritysten ryhmäesittelyjä ja Sinkkukahvila, jossa on tarjolla ilmaista kahvia ja pullaa!

Uutuutena tänä vuonna on myös MATCHingin opiskelutoimisto, jossa voit tulostaa itsellesi oman käyntikortin, saada palautetta ansioluettelostasi ja myös hyviä neuvoja tulevaisuuden uraasi varten.

Selaa täältä mukana olevia yrityksiä. Värikoodit auttavat sekä sinua että yrityksiä selvittämään, onko teillä yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Tapahtumassa on myös nopeita tapaamisia yritysten ja opiskelijoiden välillä, ja jos löydät tapahtuman aikana parin, voit istua Sinkkukahvilassa ja jutella yrityksen edustajan kanssa ilmaisen kahvikupin äärellä.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2019, tänä vuonna MATCHing järjestetään jo neljännen kerran. Vuosien varrella useat tuhannet tekniikan opiskelijat ovat vierailleet tapahtumassa!

Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille tekniikan opiskelijoille. Ei väliä, mitä alaa opiskelet tai millä vuosikurssilla olet, kaikki ovat tervetulleita!

Tänä vuonna, myös uutuutena uniikki haalarimerkki! Tapahtumapaikalla saat tehtäväkortteja Overall Badge Hunt -tehtäviin. Suorita kaikki tehtävät, niin voit saada itsellesi ainutlaatuisen haalarimerkin, joita on tarjolla vain 200 kappaletta!

Tunnisteet

Technobothniamatchingtekniikan opiskelijoille