Matching tapahtuma tekniikan opiskelijoille 22.9. klo 11-15.30

Matching tapahtuma tekniikan opiskelijoille 22.9. klo 11-15.30

Mikä MATCHing on? Jos opiskelet tekniikkaa, haluat työpaikan taikka opinnäytetyöaiheen tai muuten vain haluat luoda uusia kontakteja, MATCHing on tapahtuma juuri sinulle! Tapahtuma järjestetään Technobothniassa ja paikalla on yhteensä 25 eri tekniikan alan yritystä, jotka etsivät tulevia insinöörejä ja ehkä juuri SINÄ olet se, ketä he ovat etsineet?

Tapahtuma koostuu perinteisistä messuista, mutta dating apps kierteellä. Kaikki osallistuvat yritykset saavat deittailuprofiilin, jossa on värikoodit kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan paikalle saa tulla drop-inninä! Jos haluat voit tutustua yrityksiin TÄÄLLÄ. Toki sitä mitä et saa jättää tekemättä on napata oikeinväriset tarrat mukaan kun tulet tapahtumaan, ”Traffic Light Partyn” takia.

Tapahtumassa on myös ”Speed Dating” klo 12.00 ja 14.00. Speed Datingiin mahtuu kerralla 30 opiskelijaa per kierros/istunta. Kannattaako tulla? Totta kai! Hauskan kokemuksen lisäksi osallistujat saavat itselleen, myös uniikit haalarimerkit!

Linkit ”Speed Dating” ilmoittautumislomakkeisiin:

Kierros 2, erä 1, klo 14.00

Kierros 2, erä 2, klo ~14.25

Kysymyksiin vastaa josefin.stolpe@novia.fi.

Tarjolla on myös ilmaista kahvia ja pullaa!

Tunnisteet

matchingtapahtumatekniikan opiskelijoille