Mira Grönvall tekniikan yksikön koulutus- ja tutkimuspäälliköksi

Mira Grönvall tekniikan yksikön koulutus- ja tutkimuspäälliköksi

Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön uutena koulutus- ja tutkimuspäällikkönä 1.8.2024 aloittaa FM Mira Grönvall. Sitä ennen, 23.2. alkaen, hän toimii tekniikan yksikön johtajan sijaisena.

Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön uudeksi koulutus- ja tutkimuspäälliköksi on valittu 1.8.2024 alkaen FM Mira Grönvall. 23.2.2024 Grönvall aloitti VAMKin tekniikan yksikön johtajan sijaisena. Grönvall siirtyi tehtäväänsä VAMKissa Tampereen ammattikorkeakoulun osaamispäällikön tehtävästä, jossa hän vastasi muun muassa sähkö- ja automaatiotekniikan sekä tietotekniikan osaamisaloista. Grönvallin laaja AMK-kentän tuntemus, vahva esihenkilökokemus sekä halu toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen antavat erinomaiset edellytykset menestyä uudessa tehtävässä.

”Haluan toivottaa Miran lämpimästi tervetulleeksi Vaasan ammattikorkeakouluun. Miran korkeakoulukentällä hankittu osaaminen ja kokemus luovat hyvät edellytykset viedä tekniikan koulutusta ja tutkimustoimintaa uudelle tasolle. Kokemus korkeakoulutuksesta on erittäin tärkeä menestymistekijä ja tukee toimintaamme muutoksessa kohti digivisiota”, toteaa va. rehtori ja toimitusjohtaja Ville Isoherranen.

”Olen aloittanut työni innostuneena ja uteliaana. Koen, että minut on otettu lämpimästi vastaan, ja sen tuntuu hyvältä. Olen nyt tässä lyhyessä ajassa ehtinyt tutustua siinä määrin organisaatioon, tavoitteisiin ja ihmisiin, että alan tuntea itseni VAMKilaiseksi! On ollut kiva päästä tästä viikosta alkaen ihan arjen työhön kiinni”, iloitsee Grönvall.

Tunnisteet

tekniikan yksikkönimitykset