Uusi muovaaja julkaistu

Uusi muovaaja julkaistu

Digi-lehti Muovaaja

Muovaaja on muotoilukeskus Muovan  digi-lehti, joka kertoo kiinnostavasti ja monipuolisesti muotoilusta yrityksissä ja yhteiskunnassa. Muovaaja tarjoaa tärkeää tietoa ja näkemyksiä alueen yritystoiminnan kehittämiseen sekä lisää ymmärrystä siitä, miten Pohjanmaan yritykset vastaavat nykypäivän haasteisiin ja luovat uutta menestystä.

Uusin Muovaaja esittelee rohkeita tekoja, joita tämä aika vaatii- uusia aluevaltauksia, yhdessä luotua turvaa ja osaamista vientiin.

Luovempi, suurempi, vihreämpi tehokkaampi sopii Pohjanmaalle. Vaatimukset ovat kovat, mutta yritykset ovat valmiita. Uudessa Muovaajassa esittelyssä on muun muassa Paaluperustajien aurinkopaneelit, UPM:n 3D-tulostettava biomateriaali, AJ-Biken innovaatio ja Automatonin automaattijyrä.

Muovaaja on lukijalle maksuton ja osa artikkeleista löytyy  myös Englannin kielellä.

 

Lue uusin Muovaaja täältä 

Muotoilukeskus MUOVA

Muova on Vaasan ammattikorkeakoulun yksikkö, joka on toiminut sillanrakentajana korkeakoulumaailman ja yrityselämän välillä jo yli 30 vuotta. Vuodesta 1988 alkaen MUOVAn tehtävänä on ollut pk-yritysten kansainvälisen kilpailukyvyn edistäminen muotoilun keinoin. MUOVA on luonut omaleimaisen poikkitieteelisen toimintaympäristön tutkimukselle, opetukselle ja yritysyhteistyölle. MUOVA tunnetaan luotettavana ja innovatiivisena yhteistyökumppanina

Muovan palvelut on räätälöity vastaamaan yritysten erilaisia kehitystarpeita. Teollinen muotoilu tarjoaa työkalut uusien tuotteiden kehittämiseen. Brändin rakentaminen palvelee yrityksen sanoman kirkastamista kilpailijoista erottuvaksi ja sen toteuttamista johdonmukaisesti kaikessa viestinnässä. Palvelumuotoilulla suunnitellaan asiakaskeskeisiä ja arvoa tuottavia palveluratkaisuja.

Tunnisteet

muotoilukeskus muovamuotoilu