Nyytin Elämäntaito-vertaisryhmä verkossa 22.4.-31.5.2024

Nyytin Elämäntaito-vertaisryhmä verkossa 22.4.-31.5.2024

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä mietitkö, millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki? Tervetuloa mukaan Elämäntaitokurssille!

Kuusi viikkoa kestävässä ryhmässä käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus löytää uusia oivalluksia ja keinoja, jotka tukevat jaksamistasi arjessa ja opinnoissa.

Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille opiskelijoille.

Osallistuminen on maksutonta sekä anonyymiä. Kurssi toteutetaan Discord-alustalla, jonne osallistujat luovat itse tunnuksen ja valitsevat nimimerkin, jolla haluavat olla mukana ryhmässä. Kurssia ohjaa Nyyti ry:n työntekijä.

KURSSIN ALUSTAVAT VIIKKOTEEMAT:

  • 1. viikko: Tavoite kurssille ja tutustumista
  • 2. viikko: Tarpeet, arvot ja tavoitteet
  • 3. viikko: Arjen peruspalikat
  • 4. viikko: Stressi ja palautuminen
  • 5. viikko: Tunteet ja ajatukset
  • 6. viikko: Voimavarat. Miten tästä eteenpäin?

Joka maanantai aukeaa uuden viikon teemakanava, joka sisältää aiheesta tietoa sekä pohdintatehtäviä. Tehtäviä voit tehdä omaan tahtiin teemaviikon aikana. Teemoista herääviä kysymyksiä, ihmetyksiä ja oivalluksia voit pohtia yhdessä muiden osallistujien kanssa keskustelukanavalla milloin vain tai ohjatussa chatissa torstaisin klo 16.30 – 18.

Kurssin taustamateriaalina käytetään: Ole oman elämäsi tähti !-opiskelijan opas elämäntaidoista

Kurssille osallistuminen tarkoittaa sitä, että päätät olla mukana koko viiden viikon ajan! Jokaisen kurssilaisen sitoutuminen on koko ryhmän kannalta tärkeää, sillä ryhmää ei ole olemassa ilman osallistujia eikä vertaistuki toimi ilman, että jokainen satsaa keskusteluun. Osallistumalla keskusteluun hyödyt myös itse ryhmästä, sillä kirjoittamalla on helpompi jäsennellä ajatuksia. Osallistumalla aktiivisesti annat myös toisille ryhmäläisille mahdollisuuden vertaistukeen. Kurssille osallistujat sitoutuvat noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä. Sääntömme perustuvat Nyytin turvallisemman tilan periaatteisiin sekä ryhmän alkaessa esiteltäviin tarkentaviin sääntöihin.

Ilmoittaudu kurssille täällä. Ilmoittautuminen päättyy 17.4.

Heräsikö jotakin kysyttävää kurssiin liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä: paivi.kohta@nyyti.fi

Tunnisteet

nyytielämäntaidotopiskelijalle