Opiskelija hae mukaan Energy Academyn mentorointiohjelmaan!

Opiskelija hae mukaan Energy Academyn mentorointiohjelmaan!

Askarruttaako sinua tulevaisuuden työelämään siirtyminen? Haluatko lähteä mukaan kehittämään osaamistasi?

Energy Academyn opiskelijamentorointiohjelma alkaa joulukuussa 2023, ja se toteutetaan yhteistyössä alueen korkeakoulujen kanssa. Yrityksistä ja alueen toimijoista mukana ohjelmassa ovat ABB Oy, Danfoss, Etha Wind Oy, Hitachi Energy, Vaasan kaupunki, Vaasan Sähkö ja Wärtsilä Finland.

Mukaan haetaan lupaavia kykyjä ja osaajia, joilla on halua sitoutua mentorointiin ja edellytyksiä kehittyä edelleen opiskelujen aikana ennen työelämään siirtymistä. Opiskelijamentorointi luo ainutlaatuisen henkilökohtaisen mahdollisuuden osaamisen kehittymiseen ja verkostojen luomiseen työelämään.

Kuka voi hakea?

Eri alojen ja vuosikurssien opiskelijat voivat hakea mentorointiin. Valinnat perustuvat hakemuksiin ja osallistuvien mentoreiden työtehtävään ja taustaan. Tänä vuonna mentoreita on useilta eri liiketoiminta-alueilta (esim. ohjelmistokehitys, kestävä kehitys, tuotekehitys, myynti ja markkinointi, HR, laatu, projektinhallinta, tuotehallinta ja HSE).

Mentoroinnin tavoitteet

Mentorointi on yksi tärkeä kehittymisen työkalu. Osaajien hiljainen tieto ja kokemus jaetaan ja hyödynnetään osaamisen kehittämisessä. Tavoitteena on tukea opiskelijaa henkilökohtaisessa osaamisen kehittymisessä ja työelämään siirtymisessä. Mentoroinnin avulla voi myös vahvistaa vuorovaikutustaitoja ja itseluottamusta. Arvostamme suuresti opiskelijoiden tuomaa tuoretta näkökulmaa ja kokemuksia! Tarkemmat mentoroinnin tavoitteet määritellään yhdessä mentorointiprosessin alkaessa. Ohjelman aikana järjestetään myös yhteisiä verkostoitumistapahtumia kaikille mentoripareille.

Miten haet mukaan?

Hae ohjelmaan mukaan 13.10.2023 mennessä. Mentorointi kestää noin 7 kuukautta. Tapaamiset sovitaan yhdessä mentorin kanssa.

Täytä tämä lomake ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva mentoroitavaksi. Haastattelut pidämme marraskuun aikana.

Lisätietoja: marika.kuusisto@hitachienergy.com

Tunnisteet

mentorointiohjelmaEnergy Academyopiskelijoille