Pia Kivelä on VAMKin uusi ura- ja rekrytointiasiantuntija

Pia Kivelä on VAMKin uusi ura- ja rekrytointiasiantuntija

Pia Kivelä aloitti ura- ja rekrytointiasiantuntijana Vaasan ammattikorkeakoulussa lokakuussa. Hänen tehtävänään on auttaa opiskelijoita työelämään liittyvissä asioissa kuten esimerkiksi urasuunnittelussa ja työnhakutaitojen vahvistamisessa.

VAMKista sosionomiksi valmistunut Kivelä on nyt palannut VAMKiin auttamaan opiskelijoita uraan liittyvissä haasteissa. Hän on työskennellyt useamman vuoden ajan ohjaustyössä mielenterveyskuntoutujien parissa sekä nuorten työllistymistä tukevilla työpajoilla Vaasan kaupungilla.

Kivelä haluaa tsempata ja kannustaa nuoria sekä näyttää omalla urapolullaan esimerkkiä, että on täysin ok, jos ei heti tiedä, mitä haluaa tehdä isona. ”Ei ole mitään hävettävää, jos ei tiedä mitä haluaa tulevaisuudelta, sillä urapolku ei aina mene suunnitellusti”, sanoo Pia Kivelä, VAMKin ura- ja rekrytointiasiantuntija.

Ura- ja rekrytointiasiantuntija tarjoaa henkilökohtaista uraohjausta, joka lähtee opiskelijan tilanteesta. Opiskelijat voivat saavat tukea esimerkiksi harjoittelu- ja työpaikan hakemiseen sekä yleisesti tietoa työllistymismahdollisuuksista opintojen aikana ja niiden jälkeen. Kivelä tukee opiskelijoita myös oman osaamisen ja henkilökohtaisten vahvuuksien tunnistamisessa, urasuunnittelu- ja työnhakutaitojen vahvistamisessa sekä jatko-opintomahdollisuuksien kartoittamisessa. Ajan ura- ja rekrytointiasiantuntijalle voi varata myös, jos tarvitsee apua vaikkapa CV:n ja työhakemuksen kirjoittamiseen, työhaastatteluun valmistautumiseen tai eri työnhakukanavien tehokkaaseen käyttöön.

”Monet eivät välttämättä tiedä, että urapalvelut ovat käytössä myös vuoden valmistumisen jälkeen. Siksi valmistuneiden kannattaakin rekisteröityä VAMKin alumniksi. Urapalveluiden lisäksi tarjoamme alumneillemme mahdollisuuden tavata ja verkostoitua muiden VAMKista valmistuneiden kanssa”, kertoo Kivelä.

Lue lisää VAMKin urapalveluista.

 

Varaa aika uraohjaukseen

Tunnisteet

rekrytointipalveluturapalveluturaohjaus