POP Pankki Lakeus vahvistaa yhteistyötään VAMKin kanssa

POP Pankki Lakeus vahvistaa yhteistyötään VAMKin kanssa

POP Pankki Lakeus on allekirjoittanut avainkumppanuussopimuksen Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa. Avainkumppanuus mahdollistaa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön.

Vaasan ammattikorkeakoulu ja nykyaikaisia pankkipalveluita tarjoava POP Pankki Lakeus ovat allekirjoittaneet tiiviin avainkumppanuussopimuksen 22.2.2024. Yhteistyön keskeisenä tavoitteena on tehdä pankkimaailmaa tutummaksi opiskelijoille, tuoda pankkia lähemmäksi heidän arkeaan sekä lisätä tietoisuutta pankkialan työmahdollisuuksista erityisesti tradenomiopiskelijoille vastaten näin pankkialan työvoimatarpeisiin. Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat POP Pankki Lakeuden liiketoimintajohtaja Jaakko Hietala ja Vaasan ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikön johtaja Elina Martin.

”Haluamme olla mukana tulevaisuuden tekijöiden matkassa jo opiskeluista lähtien ja lisätä opiskelijoiden tietoisuutta pankista tulevaisuuden työpaikkana. Haluamme myös olla helposti lähestyttävä pankki niin opiskelijan pankkipalveluissa kuin myös tulevaisuuden pankkipalveluissa esimerkiksi asuntosäästämisessä ja -lainassa. On ilo päästä tekemään yhteistyötä paikallisen korkeakoulun kanssa, jossa yhteistyö on vastavuoroista. Odotamme jo tulevaa”, kertoo Hietala.

”Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme opiskelijoille harjoittelupaikkoja sekä myös työpaikkoja konttoreistamme. Meiltä löytyy varmasti myös kursseille mielenkiintoisia projekteja, joita voimme yhteistyössä toteuttaa. Uskon, että nämä toimeksiannot ovat opiskelijoille hyvin mielenkiintoisia ja opettavaisia. Ja ennen kaikkea niiden kautta opiskelijat pääsevät näkemään pankkimaailmaa hieman eri näkökulmasta kuin ennen”, sanoo POP Pankki Lakeuden markkinointivastaava Jenna Tapola.

”Avainkumppanuuden myötä VAMKille avautuu hieno tilaisuus päästä tiivistämään yhteistyötä POP Pankin kanssa. Pankkiala on merkittävä tradenomien työllistäjä ja kumppanuus auttaa meitä pysymään alan muutoksessa mukana sekä valmistamaan opiskelijoita entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin pankkialalla”, toteaa Martin.

”Seuraavana askeleena meillä on laatia tarkemmat askelmerkit yhteistyölle. On ilo tehdä yhteistyötä opiskelijamyönteisen organisaation kanssa”, iloitsee Jenna Puska, VAMKin palveluliiketoiminnan päällikkö.

Avainkumppanuusmalli

Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erinomaisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa kestävästi ja vastuullisesti, houkutella alan parhaita osaajia ja osallistua huippuluokan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioprojekteihin. Vastikkeellisella avainkumppanuudella yritys saa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön, joka rakentuu vuosittaisen yhteistyösopimuksen varaan. Tämä yhteistyö on suunniteltu tukemaan yritysten ja organisaatioiden kasvua ja varmistamaan, että niiden käytössä on huomisen osaava työvoima.

Lue lisää avainkumppanuudesta

Tunnisteet

avainkumppanuusPOP Pankki Lakeuspalveluliiketoimintayritysyhteistyö