Sairaanhoitajapäivät 21-22.9.2023

Sairaanhoitajapäivät 21-22.9.2023

Sairaanhoitajapäivät – Ammattitaidolla tulevaisuuteen

21.09.2023 – 22.09.2023

Suomen Sairaanhoitajien järjestämä Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön täydennyskoulutus- ja näyttelytapahtuma, joka on suunnattu koko sairaanhoitajien ammattikunnalle.

Tule vahvistamaan ammattitaitoasi ja varmistamaan tulevaisuuden menestyksesi. Sairaanhoitajapäivät on ainutlaatuinen täydennyskoulutustapahtuma, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattitaitoa edistäviä sisältöjä. Lisäksi tapahtuma luo innostavan ilmapiirin ja tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

Päivät on räätälöity nimenomaan sairaanhoitajien ammattikunnalle. Sairaanhoitajat ovat olleet alusta asti mukana ehdottamassa aiheita ja suunnittelemassa sisältöjä. Heitä on runsas joukko myös puhujina päivillä.

”Innostavinta Sairaanhoitajapäivien tekemisessä ovat kollegoilta tulevat ehdotukset ja vinkit. Niistä käy hyvin ilmi se, minkälaisiin haasteisiin etsitään ratkaisua ja minkälaisiin kysymyksiin kaivataan vastausta hoitoyön arjessa juuri nyt. Näihin kysymyksiin me pyrimme parhaamme mukaan Sairaanhoitajapäivillä vastaamaan, sanoo Suomen Sairaanhoitajien koulutuspalveluista vastaava asiantuntija Pirjo Rannanjärvi.

Sairaanhoitajapäivien ohjelmasta löytyy sopivia sisältöjä niin:

  • sairaanhoitajiksi opiskeleville
  • sairaanhoitajan työtä tekeville kuin
  • hoitotyön johtajille ja lähiesihenkilöille.

Suomen Sairaanhoitajien *opiskelija- ja eläkeläisjäsenet pääsevät maksutta tapahtumaan.
* Voit liittyä Suomen Sairaanhoitajien opiskelijajäseneksi, jos opiskelet sairaanhoitajan perustutkintoa.

 

Liity tästä Sairaanhoitajien opiskelijajäseneksi

Lue lisää Sairaanhoitajapäivistä

 

Tunnisteet

sairaanhoitajapäivätopiskelijoille