Tervetuloa uuteen Tritonian kirjastoon!

Tervetuloa uuteen Tritonian kirjastoon!

Tervetuloa Tritonian uusiin, valoisiin tiloihin keskelle kampusta!

Uusi Tritonia sijaitsee uudessa Luotsi rakennuksessa osoitteessa: Wolffintie 34. Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot löydät kirjaston verkkosivuilta.

Työskentelytilat ja palvelut

Kirjaston toisessa kerroksessa on monipuoliset, viihtyisät ja muunneltavat työskentelytilat: eri kokoisia ryhmätyötiloja, sohvia, neuvottelukuutioita, eri korkuisia pöytiä, säkkituoleja unohtamatta.

Kirjastossa on säilytyslokeroita molemmissa kerroksissa, jotka toimivat sirukorteilla, esim. pankki- ja bussikorteilla. Tutustu tiloihin tarkemmin kirjaston esittelysivuilla.

Luo kirjastokorttisi

Vaasan yliopiston ja Novian opiskelijat saavat kirjastokortin Tuudo-sovellukseen. Vamkin opiskelijat voivat kirjautua Haka-tunnuksilla nettilomakkeelle ja luoda kirjastokortin itselleen. Lue ohjeet sivulta Kirjastokortti ja PIN-koodi.

Kokoelmat

Kirjastossa sijaitsevat kurssikirjat, sanakirjat, standardit sekä käytetyin aihe- ja tutkimuskirjallisuus. Lehtialueella yläkerrassa voit selailla sekä päivän sanomalehdet että kymmeniä tiedelehtiä. Osa yleiskokoelmasta sijaitsee etävarastossa, josta henkilökunta noutaa sen päivittäin varausten perusteella. Korkeakoulusi hankkimat erittäin laajat e-aineistot ovat käytettävissä korkeakoulun verkossa ja etäkäytön kautta.

Tulostaminen ja kopiointi

Voit tulostaa omalta laitteeltasi Princh-sovelluksen kautta. Kannettavalla tietokoneellasi siirryt osoitteeseen print.princh.com, jossa voit jatkaa tulostukseen. Tabletillesi ja puhelimeesi sinun tulee asentaa Princh-sovellus.

Kopiointia varten tarvitset kopiokortin, jonka voit ostaa asiakaspalvelutiskiltä. Lue tarkemmat ohjeet sivulta Tulostaminen, kopiointi ja skannaus.

Kirjasto aina käytettävissäsi

Kirjasto on käytettävissä 24/7. Voit lainata, palauttaa ja käyttää työskentelytiloja myös kirjaston ollessa suljettu. Pääset kulkuavaimella sisään muina aikoina kuin klo 24-06. Lue lisää sivulta Kulkuavain.

Tunnisteet

kirjastotritonia