Ensimmäisen vuoden opiskelija, oletko jo vastannut TerveysStartti-kyselyyn?

Ensimmäisen vuoden opiskelija, oletko jo vastannut TerveysStartti-kyselyyn?

Jos aloitit tänä lukuvuonna ensimmäisen korkeakoulututkintosi suorittamisen, pääset vastaamaan TerveysStartti-kyselyyn Self-verkkopalvelussa. Vastattuasi TerveysStartti-kyselyyn saat välittömän palautteen terveydentilastasi ja mahdollisesti ohjauksen YTHS:n terveydenedistämisen palveluihin.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden terveystarkastus käynnistyy TerveysStartti-kyselyllä, jonka tavoitteena on antaa sekä sinulle että ammattilaiselle käsitys terveydentilastasi ja auttaa kohdentamaan palveluja mahdollisimman aikaisessa vaiheessa opintojen alussa.

TerveysStartissa kartoitetaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista terveydentilaasi, keskeisiä terveyskäyttäytymisen piirteitä sekä terveyteen, terveyskäyttäytymiseen ja opiskelukykyyn liittyviä tekijöitä.

Jos vastaustesi perusteella on tarvetta henkilökohtaiselle tapaamiselle, sinut ohjataan lähi- tai etävastaanotolle. Saat tiedon mahdollisesta vastaanottoajasta tai ajanvarausohjeet neljän viikon kuluessa kyselyn täyttämisestä. Vastaanottoaikaan on liitetty ajanvarauslupa, jolla voit tarvittaessa siirtää ehdotettua vastaanottoaikaa sinulle sopivaan ajankohtaan.

Näin vastaat kyselyyn

  • 1. vuoden opiskelijana voit täyttää TerveysStartti-kyselyn Self-verkkopalvelussa.
  • Jos olet päivittänyt yhteystietosi Selfissä, sinulle on lähetetty tekstiviestitse henkilökohtainen kutsu.
  • Vaikket saisi tekstiviestikutsua, löydät kyselyn Selfistä, jos olet aloittanut ensimmäisen korkeakoulututkintosi tänä lukuvuonna.
  • Tiedon ajanvarauksesta tai ajanvarausohjeet näet Selfistä. Saat tiedon tekstiviestitse, jos päivität yhteystietosi Self-verkkopalvelussa JA annat meille luvan lähettää sinulle asiointia koskevia tekstiviestejä.
  • Kun TerveysStartti on avattu sinulle vastattavaksi, näet sen myös Self-verkkopalvelun aloitusnäkymässä lukuvuoden loppuun asti tai kunnes olet vastannut kyselyyn. Vastaamisen jälkeen kysely siirtyy nähtäväksi Asiointipalvelut-osioon.

Ajan peruminen tai siirtäminen

Jos Sinulle annetaan vastaustesi perusteella vastaanottoaika mutta et pääse tulemaan varatulle ajalle, muistathan siirtää tai perua ajan viimeistään vuorokautta (24 h) ennen sovittua vastaanottoaikaa. Jos et saavu vastaanotolle tai peruutat sen liian myöhään ilman hyväksyttävää syytä, veloitamme käyttämättömän ajan maksun.

Kirjaudu Self-verkkopalveluun täältä

 

Tunnisteet

terveystarttiYTHS