Tiedekarnevaalit valtaavat Vaasan – MYRSKY mukana keskustelussa

Tiedekarnevaalit valtaavat Vaasan – MYRSKY mukana keskustelussa

Tiedekarnevaalit Valtaavat Vaasan

Vaasan tiedekarnevaalit valaisevat kaupunkia 17.–18. marraskuuta 2023, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen tutkimukseen ja tavata paikallisia tutkijoita. Tiedekarnevaalit houkuttelevat kaikkia tieteestä ja tutkimuksesta kiinnostuneita osallistumaan monikieliseen ja yleistajuisaan tapahtumaan. Kahden päivän aikana Vaasan keskustassa järjestettävä tapahtuma tarjoaa yhteensä 36 tuntia keskusteluita, haastatteluja, luentoja ja esityksiä.

Tiedekarnevaalit ovat tilaisuus paitsi tutustua paikalliseen tutkimukseen myös kuulla, kuinka maailmanlaajuisia ongelmia voidaan ratkaista alueellisesti. Tapahtuma luo siltoja tutkijoiden ja yleisön välille, kannustaen avointa vuorovaikutusta ja tiedonvaihtoa. Vaasan tiedekarnevaalit ovat merkittävä tapahtuma, joka tuo tutkimuksen lähelle kaupunkilaisten arkea.

MYRSKY-hanke mukana keskustelemassa muutoskyvykkyydestä

Viime vuosien odottamattomat ja äkilliset toimintaympäristön muutokset, kuten Ukrainan sota ja korona-pandemia, ovat asettaneet merkittäviä haasteita pk-yrityksille. Yritysten on ollut sopeuduttava nopeasti muuttuvaan maailmaan säilyttääkseen kilpailukykynsä. MYRSKY-hanke on vastaus näihin haasteisiin, keskittyen erityisesti Länsi-Suomen alueen yrityksiin.

Projektipäälliköt Tanja Davidov (VAMK) ja Kenneth Nordell (Novia) ovat olleet eturintamassa rakentamassa MYRSKY-hanketta, joka pyrkii tukemaan yrityksiä näiden vaikeuksien keskellä. Hankkeen tavoitteena on tarjota ammattikorkeakoulujen verkostoyhteistyönä mikro-opintokokonaisuuksia ja sparrausta yrityksille. Nämä toimenpiteet on suunniteltu edistämään yritysten ja niiden henkilöstön valmiuksia, osaamista ja muutoskykyä.

Tanja Davidov ja Kenneth Nordell ovat mukana keskustelemassa Vaasan tiedekarnevaaleilla aiheesta ”Yritykset kriisissä! Miten sopeutua muuttuvassa maailmassa”. He tuovat esille ajankohtaisia kysymyksiä ja jakavat näkemyksiään siitä, miten yritykset voivat sopeutua ja kehittää toimintaansa nykyisessä liiketoimintaympäristössä. Tule kuulemaan, miten MYRSKY-hanke tarttuu yritysten kohtaamiin haasteisiin ja tarjoaa konkreettisia ratkaisuja niiden kehittämiseksi.

 

MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hankkeen tavoitteena on tukea Länsi-Suomen alueen yrityksiä Covid-19-pandemian aiheuttamasta kriisistä toipumisessa tarjoamalla ammattikorkeakoulujen verkostoyhteistyönä mikro-opintokokonaisuuksia ja sparrausta. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Kurkkaa nämä

Tunnisteet

tki-tapahtumatiedekarnevaalitMyrskytki