Vamk goes Diili 2023

Vamk goes Diili 2023

VAMK Goes Diili- kilpailu on kilpailu, jossa liiketalouden 3.vuoden markkinoinnin opiskelijat kilpailivat kurssilla parhaan markkinointitiimin tittelistä. Kurssin toteutuksesta vastasivat VAMKin liiketalouden opettajat Heidi Skjäl ja Timo Malin.

Tänä vuonna parhaan somesuunnitelman ja voiton itselleen nappasivat Timo Riento, Heidi Sillanpää, Jetmir Sallahu, Lassi Sippola ja Jenni Silla. Voittajatiimi teki somesuunnitelman Vaasalaiselle Restyle by Mia-yritykselle. Kurssi aikana opiskelijat, myös ylläpitivät Instagram-tiliä, johon he postailivat säännöllisesti erilaisia sisältöjä.

Voittajatiimi kuvaili kurssia ehdottomasti yhdeksi parhaimmaksi markkinoinnin kurssiksi ja odotukset kurssiin olivatkin suuret. Kommentit kurssista olivat todella positiivisia ja ryhmä korosti tiimin hyvää yhteishenkeä.

”Kurssi reflektoi hyvin oikeaan työelämään, joka kilpailuasetelman takia on tänä päivänä todella konkreettista”

Diili-kilpailu tarjosi markkinoinnin osaamista kehittäviä tehtäviä, jotka aina pisteytettiin. Kurssin aikana opiskelijat saivat tärkeitä neuvoja ja vinkkejä alan ammattilaisilta.

”Opiskelijoiden kokonaisvaltaisen kasvuprosessin pääsi näkemään hyvin ja voittajatiimin lopullinen esitys oli todella ammattimainen”, totesi Timo Malin.

”Instagram tilien avulla pystyi hyvin näkemään mitä tuntien ulkopuolella tapahtuu ja opiskelijoiden visuaalinen osaaminen lisääntyi, mikä on myös tärkeää markkinoinnissa”, kertoi Heidi Skjäl

Tunnisteet

yhtyeistyömarkkinointiviestintätyöelämälähtöisyys