VAMK sai Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin

VAMK sai Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin

Vaasan ammattikorkeakoululla on kunnia olla mukana Kauppalehden Menestyjät 2022 listalla.

Menestyjä-sertifikaatti on vuoden 2021 tuloksen perusteella saatu tunnustus. Tunnuslukuvertailujen perusteella VAMK on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Kauppalehden Menestyjien joukkoon yltää vain noin 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä.

”Koen, että Menestyjiin pääseminen on erittäin tärkeää meille, koska yhtiö on elänyt hyvin monenlaisia taloudellisia aikakausia. Olemme nähneet jo miten hienosti toiminnalliset mittarimme kehittyvät ja niiden myötä myös valtionrahoitus kasvaa tulevaisuudessa. Sertifikaatti osaltaan vahvistaa jo tehtyä hyvää työtä sekä kannustaa meitä kaikkia myös jatkamaan. Olemme menossa juuri oikeaan suuntaan”, iloitsee Piia Kujala, hallinto- ja talousjohtaja, varatoimitusjohtaja, VAMK.

Menestyjäanalyysi mittaa yrityksen talouden kuutta eri osa-aluetta; kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä. Taloudellisen menestyksen lisäksi Menestyjä-sertifikaatti kertoo myös siitä, että johtaminen, liiketoimintastrategia, henkilöstön osaaminen, sitoutuneisuus ja jatkuva kehittyminen ovat yrityksellä tai oppilaitoksella hallussa.

Menestyjäksi yltäminen on merkittävä saavutus, ja iso kiitos siitä kuuluu VAMKin omistautuneelle henkilökunnalle, opiskelijoille sekä yhteistyökumppaneille”, sanoo VAMKin toimitusjohtaja, rehtori Kati Komulainen.

Tunnisteet

Kauppalehden Menestyjättalous