VAMK x Ilkka: Haukkaa digiä

VAMK x Ilkka: Haukkaa digiä

Markkinoinnin toisen vuoden pääaineopiskelijat järjestivät yhdessä Ilkka-yhtymän kanssa VAMK x Ilkka: haukkaa digiä sidosryhmätapahtuman 2.11. Vaasan Sähkö Areenalla.

Tapahtuma organisointiin osana Heidi Skjälin B2B markkinointi ja verkostot-kurssia. Opiskelijat saivat suunnitella ja toteuttaa tapahtuman alusta asti itse, sekä he mm. soittivat ja kutsuivat paikallisia yrityksiä tapahtumaan, somistivat tilan ja suunnittelivat tapahtuman kulun.

Tapahtumassa järjestettiin asiantuntijapaneeli digitaalisesta markkinoinnista, jossa mukana olivat Ilkalta Annaelina Gröhn-Pitkäkoski, Jere Ojala ja Tea Koivula sekä VAMKin markkinoinnin opiskelijat Emilia Kangasvieri ja Demi Berman.

– Tapahtuma oli todellakin menestys ja opiskelijat ottivat hienosti vastuun koko prosessista. Asiakaspalaute oli erinomaista ja tulen varmasti jatkossakin kokeilemaan tämän tyyppistä työelämäyhteistyötä, sanoo Heidi Skjäl.

Vamk ilkka tapahtuma3

”Yrityksiä oli mukavaa kontaktoida ja soittelu tuntui helpolta. Kurssilla oppi paljon uutta, erityisesti yritysten kanssa työskentelyä, mikä on todella tärkeä taito B2B-markkinoinnissa”, kertoo Emilia

”Paneelikeskustelussa mukana oleminen oli hauskaa ja kivaa. Keskustelu oli alusta asti todella luontevaa ja selvisin paneelista hyvin ilman sen suurempia harjoitteluja”, kertoo Demi.

 

Tunnisteet

ilkkaliiketalouden opiskelijatmarkkinointi