VAMKin lisähaku käynnistyi – vielä ehdit napata tekniikan opiskelupaikan syksyksi

VAMKin lisähaku käynnistyi – vielä ehdit napata tekniikan opiskelupaikan syksyksi

Lisähaussa on tarjolla opiskelupaikkoja kahteen AMK-tason koulutukseen sekä neljään ylempään AMK-tutkintoon johtavaan tekniikan koulutukseen. Opiskelupaikkaa haetaan verkossa Opintopolun kautta 2.–8. elokuuta.

Vaasan ammattikorkeakoulussa on käynnistynyt viikon mittainen lisähaku tänään tiistaina 2.8. Lisähaussa on tarjolla kaksi AMK-tutkintoon johtavaa koulutusohjelmaa: energiatekniikka ja ympäristöteknologia sekä neljä ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta: Digitalisaation johtaminen, Hiilineutraali yhteiskunta, Teollisuusobotiikka ja Cloud-Based Software Engineering.

Lisähaku päättyy maanantaina 8.8. klo 15.00.

– Opiskelu koulutuksissa alkaa jo elokuun aikana, joten nyt olisi hyvä tilaisuus napata itselleen nopealla aikataululla opiskelupaikka, vinkkaa opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola Vaasan ammattikorkeakoulusta.

Ryhdy tulevaisuuden insinööriksi ja opi hyödyntämään uusiutuvia energialähteitä ja kiertotalousajattelua

VAMKin profiloituminen kestävään kehitykseen ja vihreään energiaan näkyy tekniikan koulutusohjelmien sisällössä vahvasti: Energiatekniikan koulutusohjelmassa opitaan hyödyntämään älykästä energian tuotantoa ja uusiutuvia energialähteitä osana energian tuotantoa. Työmahdollisuudet ovat laajat: energiatekniikan insinööri voi työskennellä esimerkiksi projektipäällikkönä, tuotantopäällikkönä tai myynti-insinöörinä. Ympäristöteknologiassa taas perehdytään kiertotalouteen ja opitaan suorittamaan hiilijalanjälkilaskentaa. Ympäristöteknologian insinööri taas voi työskennellä laajasti erilaisissa tehtävissä, kuten ympäristötarkastajana, laboranttina, työnjohtajana tai kaavoitusinsinöörinä.

­– Molemmat koulutusohjelmat johtavat AMK-tason insinöörin tutkintoon, joka on laajuudeltaan 240 opintopistettä. Tutkintoa opiskellaan keskimäärin neljä vuotta, sanoo Vierola.

Ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin haetaan motivaatiokirjeellä, joka jätetään Opintopolun kautta.

Tutustu lisähaussa oleviin koulutuksiin ja hae: www.vamk.fi/hakijalle

Tunnisteet

uutinen 2022