VAMKin sotealan 1. ja 3. vuoden opiskelijat saavat 20.5.2024 Annie-tukibotilta tekstiviestin.

VAMKin sotealan 1. ja 3. vuoden opiskelijat saavat 20.5.2024 Annie-tukibotilta tekstiviestin.

VAMK kehittää opiskelijan ohjaus- ja hyvinvointipalveluita ottamalla käyttöön Annie-palvelun. Annieta pilotoidaan lähettämällä ensimmäinen viesti 20.5. alkaen kaikille VAMKin  1. ja 3. vuoden sotealan opiskelijoille. Tavoite on, että saat mahdollisimman helposti apua, jos tarvitset sitä. Viesti lähetetään perinteisenä tekstiviestinä numerosta +358 457 395 0034.

Viestissä kysytään, haluatko apua opintoihin tai hyvinvointiin liittyen. Jos haluat apua, saat ohjeet tai sinuun otetaan yhteyttä koulultasi. Vastaa viestiin, vaikka et tarvitse mitään. Näin tiedämme, mitä sinulle kuuluu! Jos sinulla on kysymys, voit kysyä tuentarjoajalta lisää.

Vastaa viestiin vain viestissä annetuilla vastausvaihtoehdoilla. Tukibotti ei ymmärrä muita vastauksia. Jos vastaat viestillä mitä tukibotti ei ymmärrä, saat vastauksena ilmoituksen tästä sekä vaihtoehdot hyväksytyistä vastauksista ja voit vastata uudelleen. Jos vastaat ensimmäiseen viestiin, mutta keskustelu botin kanssa jää kesken, saat muistutuksen hetkeä myöhemmin, missä kehoitetaan vastaamaan loppuun. Jos haluat päättää keskustelun botin kanssa, voit tehdä sen vastaamalla stop.

Jos et vastaa ensimmäiseen saamaasi viestiin, saat muistutuksen tekstiviestillä 24 tuntia myöhemmin.

Jos ilmoitat jonkin tuen tarpeen, voit saada myöhemmin seurantaviestin jossa kysytään, saitko apua asiaasi. Vastaa viestiin parhaiten tilannettasi kuvaavan vaihtoehdon mukaan. Jos vastaat seurantaviestiin, että et saanut apua, menee tuen tarpeesta uusi ilmoitus vastuuhenkilölle.

Tunnisteet

tukiannieopiskelijatHyvinvointi