VAMKIN vuosikertomus 2022 julkaistu – vuoden koko anti luettavissa verkkosivulla

VAMKIN vuosikertomus 2022 julkaistu – vuoden koko anti luettavissa verkkosivulla

Vaasan ammattikorkeakoulun vuosikertomus kokoaa yhteen vuoden 2022 kohokohdat. Vuosi 2022 oli pedagogisen kehittämisen teemavuosi, jonka lisäksi keskityttiin muun muassa kansainvälisen opiskelijarekrytointiin sekä kestävään kasvuun. Vuosikertomus on luettavissa VAMKin verkkosivulla.

Vuosikertomuksen kirjoittaminen on hetki, jolloin organisaatiossa pysähdytään katsomaan mennyttä vuotta ja jo aikaansaatuja asioita. Vuosi 2022 oli rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulaisen sanoin kummallinen ja kompleksisen maailmantilanteen keskellä VAMKin fokus oli pedagogisen kehittämisen teemavuodessa, kestävässä kasvussa sekä ihmisen kokoisen johtamiskulttuurin rakentamisessa.

Vuosikertomuksessa on luettavissa VAMKin rehtorin koonti vuodesta, koulutusjohtaja Sanna Erosen ajatuksia pedagogisen teemavuoden sadosta sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Sirpa Rutasen pohdintaa vuodesta 2022 kansainvälisen opiskelijarekrytoinnin näkökulmasta.

Vuoden kohokohdat ja avainluvut, isoimmat uutiset sekä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden suurimmat teot vuodelta 2022 löytyvät nekin vuosikertomuksesta. Myös toimintakertomus ja tilinpäätös ovat kokonaisuudessaan luettavissa vuosikertomuksen yhteydessä VAMKin verkkosivulla.

Lue vuoden 2022 vuosikertomus

Englanninkielinen vuosikertomus ilmestyy viikon 22 aikana.

Tunnisteet

toimintakertomustilinpäätösvuosikertomus