VAMOK tiedottaa

VAMOK tiedottaa

Opiskelijakunta VAMOK tiedottaa

Hei VAMKin opiskelijat!

Opiskelijakunta VAMOK toivottaa teille hyvää alkanutta vuotta ja onnellista uutta lukukautta.

1.1.2024 alkaen, VAMOKin häirintäyhdyshenkilöt ja heidän työtehtävät ovat siirretty VAMOKin työntekijöille. Uudet häirintäyhdyshenkilöt ovat Teemu Oksanen, Jenna Kivijärvi ja Sami Korpela.

VAMOKin häirintäyhdyshenkilöt tarjoavat tukea kaikille opiskelijoille, jotka kokevat häirintää tai kiusaamista. Heihin voit olla yhteydessä, jos olet epävarma kenelle voit puhua kokemastasi. Häirintäyhdyshenkilöt voivat ohjata sinut oikeaan paikkaan saamaan tarvitsemaasi apua ja ovat tukenasi tarpeen tullen.

Häirintäyhdyshenkilöt toimivat täysin luottamuksellisesti. He voivat ottaa asian puheeksi asiaankuuluvien tahojen kanssa vain, jos annat siihen luvan. Vaikka he eivät ole terveydenhuollon ammattilaisia, heillä on vaitiolovelvollisuus ja he toimivat opiskelijoiden tukena ja väylänä ongelmanratkaisussa

Yhteyden häirintäyhdyshenkilöihin saat kätevästi sähköpostitse osoitteesta hairinta@vamok.fi tai verkkosivun yhteydenottolomakkeella, osoitteesta www.vamok.fi/opiskelijakunta/hairintayhdyshenkilot. Verkkosivuilta löydät myös henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet yksittäisille häirintäyhdyshenkilöille.

Tunnisteet

häirintäyhdyshenkilötvamok