Yli 1 500 hakijaa VAMKin uutuuskoulutukseen – Energy Technology herätti kansainvälisesti laajaa kiinnostusta

Yli 1 500 hakijaa VAMKin uutuuskoulutukseen – Energy Technology herätti kansainvälisesti laajaa kiinnostusta

VAMKin uusin koulutusohjelma, Energy Technology, on saavuttanut menestystä yli 1 500 hakijalla. Erillinen hakuaika päättyi tänään 14. syyskuuta.

Erillinen kahden viikon hakuaika päättyi tänään klo 15 erinomaisella tuloksella: Vaasan ammattikorkeakoulu (VAMK) sai 1 571 hakijaa uuteen teknologia-alan koulutusohjelmaan:

”Olemme erittäin iloisia VAMKissa siitä, että tämä kokonaan uusi koulutusohjelma herätti merkittävää kiinnostusta kansainvälisesti! Hakijat tulevat monipuolisista tautoista, ja he tulevat pääasiassa Bangladeshista, Nepalista, Intiasta ja Nigeriasta. Lisäksi saimme paljon hakemuksia Sri Lankasta”, kertoo opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola.

Energy Technology yhdistää teknologian ja taloustieteen ainutlaatuisella tavalla

Energy Technology on ainutlaatuinen yhdistelmä eri teknologian ja taloustieteen aloja. Uusiutuvat energialähteet, elinkaariajattelu ja älykäs energian jakelu ovat keskeisiä aiheita opintojen aikana.

Energiatekniikan insinööreillä tulevilla opiskelijoilla on monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä edessään: Suomeen ja ympäri maailmaa energiantuotantoon liittyvät projektit tarvitsevat ihmisiä, joilla on sydän mukana tekemisessä, mutta jotka myös ymmärtävät teknisen puolen. Energia-ala työllistää alan ammattilaisia merkittävästi Vaasassa ja Suomessa.

Energiatekniikan AMK-tasoinen tutkinto järjestetään ensimmäistä kertaa kokonaan englanniksi VAMKissa. Opinnot alkavat Vaasan ammattikorkeakoulussa tammikuussa 2023.