Arene ry etsii videon/animaation tekijää – toteutustyyli on vapaa!

Arene ry etsii videon/animaation tekijää – toteutustyyli on vapaa!

Arene ry on julkaisemassa vuoden vaihteessa sivustoa, jossa esitellään ammattikorkeakoulujen TKI-toimintaa.

Saatatkin ihmetellä, ”Mikä ihmeen TKI?”. Juuri tähän kysymykseen haluamme videolla vastata. TKI-toiminta tarkoittaa tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa. Haluamme videolla kertoa mitä TKI termillä tarkoitetaan ja millaista TKI-toimintaa ammattikorkeakouluissa jo tehdään. Videolla on siis tärkeä tehtävä, lisätä termin tunnettuutta. Video tulee TKI-sivuston etusivulle aitiopaikalle. Sitä on tarkoitus jakaa myös sosiaalisessa mediassa.

Videon tulisi olla innostava ja informatiivinen. Video on maksimissaan minuutin mittainen. Toteutustyyli on vapaa, joten ehdota rohkeasti omantyylistä otetta. Tyylissä tulee kuitenkin huomioida Arenen värit ja fontit. Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä otetta videon tekoon. Arenen toimisto on aktiivisesti mukana tiedon ja käsikirjoituksen koostamisessa. Autamme aina tarvittaessa.

Suunnittelupalaverit onnistuvat etäyhteydellä. Videon tulisi valmistua marraskuun loppuun mennessä.

Palkkio 2500 euroa.

Kiinnostuitko? Täytäthän Google Forms-lomakkeen ja kerrot lyhyesti ideastasi videon tekoon. Toivoisimme myös mahdollisia työnäytteitä/portfoliota nähtäväksi. Videon voi toteuttaa itsenäisesti tai kaverin kanssa. Syötäthän lomakkeelle jokaisen henkilön yhteystiedot.

Ilmoittaudu täältä!

Haku loppuu 25.9.2022 mennessä!

Lisätietoja asiasta antaa Nina Ylönen (nina.ylonen@arene.fi, p. 040 661 0461)

Arene ry on ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto, jonka päätehtävä on ammattikorkeakoulujen yhteisen edun ajaminen. Arenen jäsenenä ovat kaikki 24 ammattikorkeakoulujen rehtoria ja ammattikorkeakoulua.

www.arene.fi

Tunnisteet

animaatiovideonkuvaus