Konenäköä ja robotiikkaa – teemapäivä 17.4.2024

Konenäköä ja robotiikkaa – teemapäivä 17.4.2024

SODI4.0-hankkeen ensimmäinen tapahtuma järjestetään tutkimuskeskus Technobothniassa 17.4.2024 klo 10:00-14:00 yhdessä yhteistyökumppaniemme TR-Electronic ja ABB-robotics kanssa.

Tapahtumassa on nähtävillä ja kokeiltavana monenlaisia konenäköratkaisuja ja laitteita, kuten esimerkiksi konenäöllä varustettua robotiikkaa sekä hitsaava yhteistyörobotti. SODI4.0- hankkeessa rakennettava etäohjattava automaattinen tuotantosolu rakentuu myös kovaa vauhtia. Tule tutustumaan tämänhetkiseen tilanteeseen ja solun digitaaliseen kaksoseen.

Tapahtuman aikana järjestetään Robocoast EDIH Demo-day, jonka aikana on mahdollista tutustua myös Technobothnian laboratoriotiloihin.

Ota kaveritkin mukaan ja tule päivän aikana piipahtamaan labrassa. Tilaisuus on avoin kaikille ja sisältää kahvitarjoilun.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

Sodi 4.0 – hanke

Hankkeen tavoitteena on kehittää alueen osaamista Teollisuus 4.0:aa varten niin, että osaaminen vastaa yritysten osaamistarvetta. Näin saamme alueen pk-yritykset ottamaan askeleen ja lähestymään Teollisuus 4.0 -tasoa sekä osaamisen, taitotiedon että tuotannon toteutuksen osalta. Hankkeen tuloksena luodaan alueella laajempaa tietämystä robottisoluteknologiasta sekä yrityksissä että ammattikorkeakouluissa.

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa

Mika Billing

Lehtori

Tekniikka | Konetekniikka

mika.billing@vamk.fi | +358 207 663 312

Fi euroopan unionin osarahoittama pantone

Pohjanmaan liitto

Vamk logo

Yrkeshögskolan novia logo.svg

Tunnisteet

sodi 4.0robocoasttki-tapahtumaRobotiikkaTechnobothniatki