Tunne itsesi -teemaviikko 29.11.-1.12.2022

Tunne itsesi -teemaviikko 29.11.-1.12.2022

Missä asioissa loistat? Mistä asioista nautit? Mitkä ovat vahvuutesi?

Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen on äärimmäisen tärkeää. Anna itsellesi hetki aikaa pysähtyä tämän asian äärelle. Me tuemme sinua matkallasi kohti parempaa itsetuntemusta.

Tervetuloa urapalveluiden ja kuraattorin yhdessä järjestämään teemaviikkoon!

Ohjelma 30.11.2022

Pop upit

Serverin aula, klo 11.00-13.00

Datero

Onko keskittyminen lukemiseen haasteellista? Unohdatko lukemasi?

Tule tutustumaan lukemista, kirjoittamista ja keskittymistä helpottaviin sovelluksiin ja asetuksiin. Asetuksiin, jotka löytyvät omalta koneeltasi ja ovat maksuttomia.

Datero ry:n ohjaajat Sonja ja Christer opastavat sinua asetusten käyttöönotossa.

Opiskeluhyvinvointi

Tule juttelemaan ammattikorkeakoulukuraattori Teijan kanssa mieltä askarruttavista asioista.

Työpajat

Äkkilähtö omiin vahvuuksiin

 • klo 9-11 välillä
 • A1138

Tule mukaan pikamatkalle omiin vahvuuksiisi! Paikalla sinua ohjaamassa AMK-kuraattori Teija ja Ura -ja rekrytointiasiantuntija Emilia. Voit tulla Drop in -periaatteella silloin kun sinulle parhaiten sopii.

CV-Klinikka

 • klo 11-13 välillä
 • A1066-67

Ota mukaan CV:si ja tule kysymään vinkkejä sen parantamiseen urapalveluiden asiantuntijoilta. CV-Klinikassa paikalla Talent Coach Francis Oyeyiola ja Ura- ja rekrytointiasiantuntija Emilia Mäkitalo. Voit tulla Drop in -periaatteella silloin kun sinulle parhaiten sopii. Varaudu kuitenkin mahdollisesti jonottamaan hetken.

Opitaan yhdessä -opintopiiri

 • klo 14-15
 • A1066-67

Painavatko rästihommat päälle? Onko yksin puurtaminen vaikeaa? Kaipaatko ohjaajan tukea tehtävien aloittamiseen tai vinkkejä oppimisen haasteiden selättämiseen?

Tule mukaan kokeilemaan opintopiiri- työpajaa. Opintopiirissä työskentely rakentuu osanottajien omien tarpeiden ja kiinnostusten mukaan. Ota mukaan oma läppäri ja keskeneräiset koulutehtäväsi.

Datero ry:n ohjaajat Sonja ja Christer auttavat sinua hahmottamaan lukemaasi. AMK-kuraattori Teija paikalla auttamassa tavoitteiden jäsentämisessä ja kannustamassa opinnoissa eteenpäin. VAMOK paikalla tarjoamassa vinkkejä ja vertaistukea opiskeluun.

LinkedIn – How to Make Yourself Visible

 • klo 16.30-18.30
 • B1057

 

Ohjelma 1.12.2022

Pop up

Serverin aula, klo 12.00-14.00

Happy times -jäätelörullamaistiaiset

Tule tutustumaan Happy times -ketjuun ja maistamaan trendikästä herkkua, joka on valloittanut muutamassa vuodessa suomalaisten sydämet! Kyseessä on 100% kotimainen franchising-ketju, joka perustuu Havaiji-tyylisissä kioskeissa myytäviin jäätelörulliin. Tule juttelemaan asiantuntijoiden kanssa lisää konseptista, franchising -yrittäjyydestä sekä yrittäjäksi lähtemisestä!

Työpajat

CV-valokuvaus

 • klo 11-14
 • B2011

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kuvauttamaan itsesi ilmaiseksi CV:tä tai LinkedIn -profiiliasi varten! Kuvaajana toimii ammattilaisvalokuvaaja Sami Peltomäki. Kuvaus toimii Drop In -periaatteella. Varauduthan mahdollisesti jonottamaan hetken vuoroasi.

Syvärentouttava äänimaljarentoutus

 • klo 11-13 (aloitus aina puolen tunnin välein 11, 11.30, 12, 12.30)
 • A1139

Harmonisen olotilan saavuttamiseksi käytetään mielikuvaharjoituksia, hengitysohjausta sekä eri taajuuksilla soivia soittimia kuten äänimaljoja, kehärumpua, kongia, koshikelloa ja äänirautoja. Soitinten värähtely kulkee kehon nesteitä pitkin aina solutasolle saakka. Ääniaallot resonoivat solunesteissä purkaen niin fyysisiä kuin mielen ja tunnetasonkin jännitteitä.

Rentoutus tapahtuu lattialla maaten. Pukeudu lämpimästi. Ohjaajana toimii rentoutusohjaaja Anne Kevätjoki.

Yrittäjyys uravaihtoehtona

 • klo 14-15
 • B1022

Olisitko sinä seuraava innokas Happy Times yrittäjä? Tule tutustumaan ja kuulemaan Happy Timesin ainutlaatuisesta konseptista ja yrittäjäksi lähtemisestä!

Kyseessä on 100% kotimainen franchising-ketju, joka perustuu Havaiji-tyylisissä kioskeissa myytäviin jäätelörulliin. Alun perin Aasiasta lähtöisin olevat jäätelörullat valmistetaan tuoreesta kermajäätelöpohjasta, asiakkaan silmien edessä, -20 asteisella jääpannulla. Tämä trendikäs herkku on valloittanut muutamassa vuodessa suomalaisten sydämet, ja kioskejamme löytyykin tulevana kesänä jo viitisentoista kappaletta eripuolilla Suomea.

Muista myös

29.11.2022 Know yourself – Navigating Finnish Work-life

 

Lisätietoja

Teija Pitkäkangas

Ammattikorkeakoulukuraattori

Opetuksen ja oppimisen palvelut | Opiskelijapalvelut

teija.pitkakangas@vamk.fi | +358 207 663 635

Henkilön tunnistetta emilia.makitalo@vamk.fi ei löydy. Tarkista lyhytkoodi.