VAMK ON AIR podcast

VAMK ON AIR podcast

Vaasan ammattikorkeakoulun oma virallinen podcast, VAMK ON AIR, on nyt lanseerattu. Podcastit käsittelevät opiskelijoille, yrityksille ja organisaatioille sekä alueen kehitykseen liittyviä tärkeitä teemoja. Eri sarjat pureutuvat kiinnostaviin ja ajankohtaisiin aiheisiin niin opiskelijoiden, opiskelijakuntamme, VAMKin henkilökunnan kuin sidosryhmienkin näkökulmasta.

VAMKin podcasteja julkaistaan kahden eri teeman alla; Smart Insights – Älykkäitä näkökulmia kokoaa alleen ajankohtaisia ilmiöitä sekä VAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan että hankkeisiin liittyviä sisältöjä. Smart Learning – Älykäs oppiminen taas tarjoaa oppimiseen ja opetukseen liittyvää sisältöä.

VAMK ON AIR podcast-sarjaa julkaistaan ja sitä voi kuunnella Spotify-podcastalustalla tai VAMKin Energiaa-lehden kautta.

Johdon arkea – sarja tuo esiin ajankohtaisia johtamisen teemoja

VAMKin podcastin ensimmäinen sarja, Johdon arkea, kurkistaa johdon arkeen ja tuo kuulijan lähelle ammattikorkeakoulun ylimmän johdon ajatuksia, tunnelmia ja näkemyksiä johtamisesta korkeakoulukontekstissa. Podcast-sarjan hostina toimii Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen. Sarjan kahdeksassa jaksossa vierailevat niin talous- ja hallinto kuin TKI-toiminnan johtajakin, yksikön johtajat sekä viestintäpäällikkö.

Johtamistyön näkyvyydelle ja vaikuttavuudelle asetetaan nykyään vaateita etenkin johtamisen eettisyyden ja vastuullisuuden näkökulmasta. Podcastissään Komulainen lähestyy johtamisen laajaa kokonaisuutta käytännönläheisesti ja avoimesti. Sarja on mielenkiintoista kuunneltavaa kaikille johtamisesta kiinnostuneille. Jokaisessa jaksossa haastateltaville esitetään kysymys ”Miksi ja miten sinusta tuli johtaja ja kuka arkeasi johtaa?”.

Ensimmäiset Johdon arkea-sarjan jaksot on nyt kuunneltavissa Vaasan ammattikorkeakoulun Spotify-sivulla sekä VAMKin omassa Energiaa-lehdessä.

Tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan uutta!

Tunnisteet

podcastVAMK ON AIRtki