VAMK toivottaa kaikki uudet opiskelijat tervetulleiksi sympaattiseen korkeakouluumme Vaasaan

VAMK toivottaa kaikki uudet opiskelijat tervetulleiksi sympaattiseen korkeakouluumme Vaasaan

Kevään toisessa yhteishaussa Vaasan ammattikorkeakoulun suomenkielisiin AMK- ja YAMK-tutkinto-ohjelmiin haki yhteensä 3 588 hakijaa. Opiskelijavalinnat on nyt tehty todistusten ja pääsykokeiden perusteella.

Kevään toisen yhteishaun opiskelijavalinnat on tehty ja VAMK onnittelee kaikkia opiskelupaikan saaneita. Opiskelupaikat on otettava vastaan 14.7.2023 kello 15:00 mennessä ja varasijoilta hyväksyminen päättyy 1.8.2023 kello 15:00. Uudet opiskelijat aloittavat opintonsa elokuun lopussa.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa – ei hätää

Jos opiskelupaikka ei auennut yhteishaussa, on ammattikorkeakouluopinnot silti mahdollista aloittaa vielä syksyllä 2023. Polkuopinnot ovat vaihtoehtoinen tie tutkintoon. Polkuopintojen kautta on mahdollista suorittaa tutkintoon kuuluvia ensimmäisen vuoden opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Opinnot suoritetaan opetussuunnitelman mukaisesti samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Polkuopinnot suoritettuaan opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi. Syksyllä aloitettujen polkuopintojen kautta on mahdollista valmistua samassa ajassa suoraan tutkinto-opinnoissa aloittaneiden opiskelijoiden kanssa.

Polkuopintojen ilmoittautuminen on auki 14.-28.7.2023 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. VAMKissa on tarjolla monipuolisesti sekä AMK että YAMK-tutkintojen polkuopintoja.

 

Lisätietoja polkuopinnoista

 

Tunnisteet

vamkopiskelijavalinnatyhteishaku2023