Ville Isoherranen nimitetty VAMKin vararehtoriksi

Ville Isoherranen nimitetty VAMKin vararehtoriksi

Tekniikan yksikön johtaja Ville Isoherranen on nimitetty Vaasan ammattikorkeakoulun vararehtoriksi.

Vaasan ammattikorkeakoulun hallitus on nimittänyt tekniikan yksikön johtajan, tekniikan tohtori ja dosentti Ville Isoherrasen VAMKin vararehtoriksi 12.12.2023 alkaen.

Tekniikan tohtori ja dosentti Ville Isoherranen on toiminut Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan yksikön johtajana elokuusta 2023 lähtien. Aikaisemmin Isoherranen toimi Oulun ammattikorkeakoulussa tekniikan ja luonnonvarayksikön johtajana. Hän on myös johtanut Oulun yliopiston kansainvälisen tutkimusinstituutin tutkimustoimintaa. Isoherranen tuntee yritysmaailman monesta eri näkökulmasta ja on työskennellyt urallaan sekä isoissa kansainvälisissä yrityksissä johtamistehtävissä että pienissä teknologia-alan startup-yrityksissä.

”Ville Isoherrasen nimitys vararehtoriksemme vahvistaa johtamisjärjestelmäämme aivan erinomaisella tavalla. Kykenemme vastaamaan näin yhä paremmin tulevaisuuden haasteisiin”, sanoo rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen.

”Olen todella iloinen nimityksestä ja tästä uudesta tehtävästä. Vaasan ammattikorkeakoulun visiona on olla osaamisen tärkein kumppani ja jatkamme toimintamme kehittämistä yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa kohti tätä tavoitetta. Merkityksemme alueen elinvoiman kehittämiseksi on keskeinen niin TKI- toiminnan kuin koulutuksen kautta”, Ville Isoherranen toteaa.

Tunnisteet

vararehtorinimitykset