Näkyvää osaamistamme

Julkaisut

Kaikilta aloilta tehtävien julkaisujen avulla tiedotetaan koulutuksesta sekä tutkimus- ja kehittämistyössä syntyneistä tuloksista. Julkaisusarjoja on yhteensä kolme sekä jatkuvanjulkaisun kanavana toimiva verkkolehti Energiaa. Julkaisutoiminnan tavoitteena on tehdä Vaasan ammattikorkeakoulun toimintaa näkyväksi.


VAMKin julkaisusarjat

Vaasan ammattikorkeakoulussa kannustetaan avoimeen julkaisemiseen ja rinnakkaistallentaminen on osa korkeakoulun prosesseja. Julkaisemiseen käytetään pääasiassa avoimia julkaisukanavia. Henkilökunnan tekemät julkaisut rinnakkaistallennetaan Theseus-julkaisuarkistoon. Rinnakkaistallennus koskee A - D-tyypin julkaisuja kustantajan sallimien lupien puitteissa VAMKin julkaisusarjan osat tallennetaan Theseus -julkaisuarkistoon. VAMKin Energiaa -verkkolehti toimii Open Access -periaatteella.

VAMKin Energiaa verkkolehti

Siirry verkkolehteen

VAMKin julkaisutoimikunta

Julkaisutoimikunnan tavoitteena on levittää tieteellistä tietoa, projektien tuloksia ja opetusaineistoa. Näin palvellaan koulutustoimintaa, elinkeinoelämän tarpeita sekä vahvistetaan organisaatioiden, yksityishenkilöiden ja Vaasan ammattikorkeakoulun henkilöstön osaamista. Julkaisutoiminta tukee koulutusprosessia sekä tutkimus- ja kehittämistehtävää.

Lisätietoa ja tilaukset:

julkaisut@vamk.fi

Julkaisusihteeri Eva Sundell
Puh. 0207 663 486, gsm 040 556 2861

Posti-/toimituskulut + voimassa oleva arvonlisävero lisätään hintaan.
HUOM! Y-tunnus on yrityksille pakollinen