Uralle ohjelmoinnin parissa?

  H2C - Highway 2 Code


  Kouluttaudu alalle, jolta työt eivät lopu

  Haluaisitko kehittää omaa ohjelmoinnin osaamistasi ja työskennellä tulevaisuuden alalla? Jopa ilman aiempaa kokemusta?

  H2C on vajaan vuoden mittainen ja käytännönläheinen tehopaketti koodariopintoja, joiden jälkeen voit halutessasi jatkaa opintoja tietotekniikan insinööri AMK- tai tietojenkäsittelyn tradenomi -tutkinnoilla.

  Monella alalla tulevaisuus on epävarma, mutta ohjelmistoala kasvaa niin nopeasti, ettei tekijöitä tahdo löytyä. Toisaalta yritykset haluavat rekrytoida tiimeihin myös ihmisiä, joilla on koodaustaitojen lisäksi laajempaa työkokemusta esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalta, liike-elämästä tai esimerkiksi projektinhallinnasta.

  H2C on johtavien ohjelmistoyritysten kanssa suunniteltu web-teknologioiden ja IoT -ratkaisujen koulutus, jossa opit kehittämään tietokantapohjaisia verkkosovelluksia. Koulutus koostuu kahdeksasta 3-5 op opintojaksosta. Voit suorittaa joko yksittäisiä opintojaksoja tai koko kokonaisuuden.

  Kenelle

  • Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ohjelmoinnista.
  • Aikaisempi koodausosaaminen tai tietty tutkinto ei ole välttämätöntä osallistumiselle, mutta ohjelmoinnin perusrakenteiden hallinnasta on etua.
  • Opinnoissa menestyminen vaatii loogista ajattelua, omatoimisuutta ja itsenäistä opiskeluotetta.

  Koulutuksen käytyäsi osaat

  • Ohjelmoinnin perusteet: HTML5 & CSS, Wordpress, AI, Javascript, PHP & MYSQL
  • Tekoälyn toimintaperiaatteet
  • Esineiden internetin eli IoT:n toimintaperiaatteet
  • Hyvän tietoturvan käytännöt

  Suoritettuasi kaikki H2C-opintojaksot (30 op) voit hakea opiskelemaan VAMKiin tietotekniikan insinööri AMK- tai tietojenkäsittelyn tradenomitutkintoa ilman valintakoetta ja opinnot hyväksiluetaan osaksi tutkintoasi.

  Toteutustapa

  Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena. Se sisältää ohjattua ja itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Opetus annetaan suomen ja englannin kielellä. Mahdollisuus suorittaa opintoja joustavasti työn ohella.

  Näin opiskelemaan

  • Ilmoittautuminen: 30.8.–13.9.2021
  • Koulutuksen ajankohta: 18.9.2021-30.4.2022
  • Hinta: 15 € opintopiste tai 300 € avoimen amk:n lukuvuosimaksu

  Ilmoittaudu koulutukseen

  Huomioithan, että kaikki H2C opintojaksot ovat jo täynnä, joten uusia opiskelijoita ei enää oteta kevään 2022 opintojaksoille.

   

  H2C-opintokokonaisuus on kehitetty Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa H2C-hankkeessa. Hanke päättyy 31.12.2021, joten uusia maksuttomia koulutuksia ei ole tulossa enää vuodelle 2021.