Tule osaksi osaamistamme

VAMK työnantajana

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.

 

 


Avoimet työpaikat

Löydät kaikki VAMKin avoinna olevat työpaikat Kuntarekrystä.

 

Avoimet työpaikat

Haemme ympäristötekniikan lehtoria

Päätoimiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen.

Ympäristötekniikan lehtorina teet työtä merkityksellisten asioiden parissa ja työlläsi on todella maailmaa parantava vaikutus!

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta ympäristöalan työtehtävistä. Lisäksi olet hankkinut opettajan pedagogisen pätevyyden, tai olet valmis hankkimaan sen kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Aiempi opetus tai kouluttajakokemus nähdään eduksesi, mutta ei ole edellytys.

Arvostamme laaja-alaista ympäristöteknologian osaamista esimerkiksi vesienkäsittelystä, yhdyskuntatekniikasta, ympäristösuunnittelusta tai teollisuuden ympäristövelvoitteiden hoidosta. Ympäristöteknologian koulutuksemme tapahtuu kiinteässä yhteistyössä Energiatekniikan koulutuksen kanssa ja osa opetustyöstäsi voi liittyä myös energia-alaan.

Työotteesi on käytännönläheinen ja kehittävä; olet valmis kehittämään opetusta, sekä osallistumaan VAMKin TKI-toimintaan. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Osa opetuksesta tapahtuu englannin kielellä. VAMK-joukkoomme tulevalta henkilöltä toivomme sympaattista ja avointa, innolla omaa osaamista jakavaa ja kehittävää persoonaa sekä asennetta.

Tarjoamme kansainvälisen ja innostavan työyhteisön, sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 5.6. mennessä. Liitteeksi CV.

Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä viikkojen 23-24 aikana.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Riitta Niemelä, puh. 040 822 2618
Tekniikan yksikön johtaja Jorma Tuominen, puh. 040 582 7623

 

Haemme digitaalisten palveluiden asiantuntijaa

Ovatko korkeakoulutuksen tuki ja kehittäminen ja digitaaliset palvelut sydäntäsi lähellä?

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen digitaalisten palveluiden asiantuntijaa. Tehtävänäsi on suunnitella, toteuttaa ja kehittää ammattikorkeakoulumme koko henkilöstölle tuki- ja ohjaustoimintaa liittyen opetuksen, ohjauksen, vuorovaikutuksen ja yhteiskehittämisen eri digitaalisiin palveluihin ja työvälineisiin. Toivottu aloitusaika on syyskuussa 2022.

Digitaalisten palveluiden asiantuntijana olet verkkopedagogiikan ja oppimiskeskeisen opetuksen suunnittelun ja toteutuksen moniosaaja. Kannustat ja johdattelet henkilökuntaamme hyödyntämään opetusteknologian mahdollisuuksia ja tuot myös uusinta tietoa teknologian opastus- ja ohjauskäytöstä ammattikorkeakouluumme. Vastaat myös hallinnollisten ohjelmien, kuten Teamsin käytön ohjauksesta ja koulutuksesta henkilökunnalle.

Työajastasi noin puolet kuluu valtakunnallisen Digivisio-hankkeen muutoskoordinattorin roolissa - pääset rakentamaan aivan uutta ajattelu- ja toimintakulttuuria korkeakouluyhteisöömme. Digivision kautta kytkeydyt valtakunnallisten muutoskoordinaattoreiden verkostoon, ja tähän sinulla on vahva tuki.

Liityt uuteen Opetuksen ja oppimisen palvelut yksikköömme. Samalla liityt monialaiseen ja opetuksen tuen ja kehittämisen asiantuntijaverkostoomme, jossa toimit yhteistyössä IT-palveluiden asiantuntijoiden, koulutuspäälliköiden ja opettajien vertaistukena toimivien mentoriopettajien kanssa. Edistämme yhdessä laadukasta ja joustavaa oppimiskeskeistä pedagogiikkaa, jossa digitaalisuudella on merkittävä rooli. Työhön liittyy myös osallistumista kansallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin ja hanketyöhön.

Toivomme hakijalta:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (opettajan pedagogiset opinnot eduksi)
- Erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- Ohjaus- ja opetuskokemusta
- Korkeakouluopetuksen- ja hallinnon digitaalisten työvälineiden tuntemusta (esim. Moodle, Zoom, Teams, Exam ja Howspace)
- Kokemusta verkko-opetuksen ja monimuoto-opetuksen suunnittelusta ja toteutuksesta
- Halua ja kykyä oppia uusia asioita
- Käyttäjälähtöistä, valmentavaa ja innostavaa työotetta
- Oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja palvelualttiutta

Arvostamme lisäksi mm. oppimisanalytiikan, opetustilojen teknologian, digitaalisen saavutettavuuden, oppimismuotoilun, fasilitoinnin, sekä opetusvideoiden ja podcastien tuotantoon liittyvää osaamista.

Me tarjoamme sinulle sympaattisen, avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Suhtaudumme työn ja perhe-elämän sekä vapaa-ajan yhdistämiseen kannustavasti ja mahdollistamme joustavan etä- tai monipaikkatyöskentelyn. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus muodostuu työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesta palkkaluvusta, tehtäväkohtaisesta lisästä, sekä aiempaan työkokemukseesi perustuvasta kokemuslisästä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää 2.6.2022 mennessä Kuntarekryssä. Liitteeksi CV ja linkki LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä viikkojen 23-24 aikana. Toivottu aloitusajankohta syyskuussa 2022 tai sovitusti.

Mikäli mieleesi tulee kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, ole yhteydessä koulutusjohtaja Sanna Eroseen.

Lisätietoja:

Koulutusjohtaja Sanna Eronen
puh, +358 50 346 9553, soittoaika tiistai 31.5 klo 10-11
email, sanna.eronen@vamk.fi

Haemme ammattikorkeakoulukuraattoria

Haluatko merkityksellisen työn korkeakouluopiskelijoiden parissa? Haemme nyt Vaasan ammattikorkeakouluun ammattikorkeakoulukuraattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivottu aloitusaika on elokuussa 2022.

Ammattikorkeakoulukuraattorin tehtävässä suunnittelet, toteutat ja kehität ammattikorkeakouluopiskelijoidemme opiskelukykyyn, opintoihin kiinnittymiseen ja opintojen etenemiseen, opiskelijahyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen liittyvää monimuotoista tuki- ja ohjaustoimintaa niin fyysisellä kampuksella kuin myös verkossa. Kuraattorina tarjoat ammatillista ja luottamuksellista keskusteluapua sekä ohjaat ja tuet opiskelijoitamme eri elämäntilanteissa. Yksilöohjauksen lisäksi suunnittelet ja toteutat erilaisia työpajoja, vertaistoimintaa ja tempauksia. Toimit yhdessä hyvinvointiryhmämme, koko työyhteisömme sekä opiskelijakunnan kanssa. Työtehtävään kuuluu myös erilaisia kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin osallistumista ja henkilöstömme osaamisen kehittämistä. Edustat Vaasan ammattikorkeakoulua erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä opiskelijahyvinvointiin liittyvissä verkostoissa. Teet tiivistä yhteistyötä YTHS:n kanssa.

Hakijalta odotamme
- Olet koulutukseltasi sosionomi tai sinulla on jokin vastaava soveltuva korkeakoulututkinto
- Toimit moniammatillisesti ja joustavasti erilaisissa verkostoissa
- Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot
- Sinulla on opiskelijakeskeinen kehittävä työote
- Olet ratkaisu- ja oppimiskeskeinen, empaattinen ja helposti lähestyttävä
- Omaat itsenäisen ja kehittävän työotteen ja jaat osaamistasi mielelläsi muillekin
- Toimit sujuvasti digitaalisissa ympäristöissä
- Hallitset tiimityöskentelyn ja ymmärrät, että hyvinvointi on koko korkeakoulun yhteinen asia
- Olet idearikas erilaisten tapahtumien, työpajojen ja tempausten toteuttaja
- Sinulla on erinomainen suomen kielen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen

Me tarjoamme sinulle sympaattisen, avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Suhtaudumme työn ja perhe-elämän sekä vapaa-ajan yhdistämiseen kannustavasti ja mahdollistamme joustavan etä- tai monipaikkatyöskentelyn. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus muodostuu työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesta palkkaluvusta, tehtäväkohtaisesta lisästä, sekä aiempaan työkokemukseesi perustuvasta kokemuslisästä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää 2.6.2022 mennessä Kuntarekryssä. Liitteeksi CV ja linkki LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä viikon 23 aikana. Toivottu aloitusajankohta elokuussa 2022 tai sovitusti.

Mikäli mieleesi tulee kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, ole yhteydessä koulutusjohtaja Sanna Eroseen.

Lisätietoja:

Koulutusjohtaja Sanna Eronen
puh, +358 50 346 9553, soittoaika maanantai 30.5 klo 15-16.
email, sanna.eronen@vamk.fi

 

Haemme ura- ja rekrytointiasiantuntijaa

Oletko innostava, luova ja aktiivisesti verkostoituva ihminen, joka haluat olla tukemassa ammattikorkeakouluopiskelijoiden urakehitystä?

Haemme Vaasan ammattikorkeakoulun Opetuksen ja oppimisen palvelut yksikköön ura- ja rekrytointiasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivottu aloitusaika elokuussa 2022.

Ura- ja rekrytointiasiantuntijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa urasuunnitteluun, työnhakuun sekä harjoittelupaikkojen löytämiseen liittyvää tuki- ja ohjaustoimintaa ammattikorkeakoulumme opiskelijoille. Järjestät erilaisia työnhakuun, työelämään ja urasuunnitteluun liittyviä valmennuksia ja työpajoja sekä tarjoat yksilöohjausta opiskelijoille. Työkenttääsi kuuluu ohjauksen ja tukitoiminnan ohella aktiivinen viestintä ja sisällöntuotanto sosiaalisen median eri kanavissa ja tiivis kumppanuus ja yhteistyö organisaation muiden asiantuntijoiden kanssa, joita ovat esimerkiksi Talent Coach, ammattikorkeakoulukuraattori, koulutusalojen opinto-ohjaajat, ryhmänohjaajat ja viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijat. Vastaat myös korkeakoulumme alumnitoiminnan organisoimisesta. Otat myös kokonaiskoordinaatiovastuun korkeakoulumme työelämäkumppanuuksista, joiden avulla edistät opiskelijoiden urapolkuja ja rekrytointeja alueen kärkiyritysten kanssa.

Hakijalta odotamme:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
- Itsenäistä ja palveluhenkistä asennetta
- Kykyä verkostoitua ja luoda verkostoja
- Itseohjautuvaa, proaktiivista, innostunutta ja aikaansaavaa työotetta
- Kykyä organisoida ja priorisoida asioita ja johtaa omaa ajankäyttöä

Me tarjoamme sinulle sympaattisen, avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Suhtaudumme työn ja perhe-elämän sekä vapaa-ajan yhdistämiseen kannustavasti ja mahdollistamme joustavan etä- tai monipaikkatyöskentelyn. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus muodostuu työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesta palkkaluvusta, tehtäväkohtaisesta lisästä, sekä aiempaan työkokemukseesi perustuvasta kokemuslisästä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää 2.6.2022 mennessä Kuntarekryssä. Liitteeksi CV ja linkki LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa etäyhteydellä viikon 23 aikana. Toivottu aloitusajankohta elokuussa 2022 tai sovitusti.

Mikäli mieleesi tulee kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, ole yhteydessä koulutusjohtaja Sanna Eroseen.

Lisätietoja:

Koulutusjohtaja Sanna Eronen
puh, +358 50 346 9553, soittoaika tiistai 24.5 klo 12-13
email, sanna.eronen@vamk.fi

 

Haemme laatupäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Laatupäällikkönä vastaat Vaasan ammattikorkeakoulun laadunhallinnasta, laatujärjestelmän kehittämisestä ja toimeenpanosta, johdat laatutyötä sekä tuet henkilöstöä, esihenkilöitä ja johtajia laatutyössä. Olet innostunut jatkuvasta parantamisesta ja näet laatutyön merkittävänä tekijänä organisaation vaikuttavuuden kehittämisessä. Elät ja hengität laatua! Meille opiskelijat ovat keskeinen yhteistyökumppani. Pääsetkin mukaan energiseen yhteisöön, jossa voit aidosti vaikuttaa koulutuksen, tutkimuksen ja aluevaikuttavuuden kautta.

Osaat erottaa oleellisen epäoleellisesta ja jäsennät monimutkaista todellisuutta. Olet tavoiteorientoitunut ja parhaimmillasi ihmisten kanssa työskennellessäsi. Työssä menestyäksesi tarvitset osaamisen laatutyön tavoitteista ja keinoista, valmentavan ja järjestelmällisen työotteen, kykyä johtaa verkostoja, taitoa osallistaa ja innostaa ihmisiä, sekä ymmärrystä tietojohtamisen hyvistä käytännöistä. Tehtävässä pääset tekemään asiantuntijatyötä ja rakennat laatutyön arkea oman näköiseksi. Osallistut myös avoimen tieteen ja tutkimuksen kysymysten käsittelyyn laatutyön näkökulmasta.

Vaasan ammattikorkeakoulu on saanut Karvin auditointileiman kesällä 2021 läpäistyään kansainvälisen auditoinnin. Näin ollen pääset johtamaan ja kehittämään laatutyötä tuoreen palautteen ja luodun kehittämisohjelman avulla. Työllesi on siten hyvä perusta rakennettuna.

Edellytämme laatupäälliköltä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta verkostojohtamisesta, sekä koulutuksenjärjestäjän laatujärjestelmän kehittämisestä ja toimeenpanosta. Omaat arviointi- ja menetelmäosaamista ja hallitset sujuvasti digitaaliset työvälineet. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Arvostamme myös digitaaliseen tiedonhallintaan, digitaalisiin analyysityökaluihin, sekä eri koulutusmuotojen laadunhallintaan liittyvää osaamista.

Tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää 29.5.2021 mennessä Kuntarekryssä. Liitteksi CV ja linkki LinkedIn -profiiliisi. Palkka on sopimuspalkka, mutta se liikkuu osaamisen ja kokemuksen perusteella 3600 - 4200 euron välillä.

Haastattelut toteutetaan viikon 22 aikana.

Lisätietoja:

Rehtori/toimitusjohtaja Kati Komulainen
puh. +358 46 856 7347, soittoajat torstai 19.5 klo 15.30 - 16.00 & tiistai 24.5 klo 14.00 - 14.30
email: kati.komulainen@vamk.fi

 

Haemme tietotekniikan lehtoria

Päätoimiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme innostavaan ja kansainväliseen työyhteisössämme opettajaa, jonka osaaminen painottuu erityisesti ohjelmistotekniikkaan sekä sulautettuihin järjestelmiin. Toivomme että olet vahvasti kiinnostunut TKI-toiminnasta ja haluat tehdä yhteistyötä seudun ICT-alan yritysten kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tehtävän aihepiiristä. Huomioimme myös hakijat, joiden ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen on vielä kesken, mutta jotka sitoutuvat suorittamaan tutkinnon loppuun viimeistään kolmen vuoden kuluessa työsopimuksen allekirjoittamisesta. Olet hankkinut opettajan pedagogisen pätevyyden, tai olet valmis hankkimaan sen kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Eduksi luetaan aiempi kokemus opetustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työotteesi on käytännönläheinen ja kehittävä; olet valmis kehittämään opetusta ja osallistumaan monipuolisesti VAMKin TKI-toimintaan. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi; osa opetuksesta tapahtuu englannin kielellä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä tärkeitä.

Tarjoamme kansainvälisen, innostavan ja kehittyvän työyhteisön sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla esim. kattavat työterveyshuollon palvelut, mahdollistamalla työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen, sekä kannustamalla monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 19.5. mennessä. Lisääthän hakemuksesi liitteeksi CV:n ja linkin LinkedIn -profiiliisi.

Haastattelut toteutetaan viikkojen 22 ja 23 aikana, tarvittaessa etäyhteydellä.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Seppo Mäkinen, p. 040 591 1573

Tekniikan yksikönjohtaja Jorma Tuominen, p. 040 582 7623

 

Haemme sähkö- ja automaatiotekniikan lehtoria

15.8.2022 alkaen tai sovitusti päätoimiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävääsi kuuluvat sähkö- ja automaatiotekniikan ammattiaineiden opetus, harjoittelun ja opinnäytetöiden ohjaus sekä aktiivinen osallistuminen ammattikorkeakoulun hanke- ja palveluliiketoimintaan.

VAMKin sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus perustuu vaasalaisen työelämän tarpeisiin. Lehtorin tehtävässä pääset tärkeäksi osaksi seutumme laajaa yritys- ja työelämäverkostoa, jonka kanssa teemme läheistä yhteistyötä. Teet merkityksellistä työtä valmentamalla yrityksille tulevaisuuden osaajia ja auttamalla yrityksiä TKI-toiminnan avulla.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tehtävän aihepiiristä. Olet hankkinut opettajan pedagogisen pätevyyden, tai olet valmis hankkimaan sen kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Huomioimme myös hakijat, joiden ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen on vielä kesken, mutta jotka sitoutuvat suorittamaan tutkinnon loppuun viimeistään kolmen vuoden kuluessa työsopimuksen allekirjoittamisesta.

Toivomme sinulta käytännönläheistä ja kehittävää otetta; olet valmis kehittämään opetusta, osallistumaan TKI-toimintaan ja teet mielelläsi yhteistyötä alueen sähkö- ja automaatioalan yritysten kanssa. Arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä englannin kielen osaamista.

Tarjoamme kansainvälisen, innostavan ja kehittyvän työyhteisön sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla esim. kattavat työterveyshuollon palvelut, mahdollistamalla työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen, sekä kannustamalla monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 19.5. mennessä. Lisääthän hakemuksesi liitteeksi CV:n ja linkin LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut toteutetaan viikkojen 21 ja 22 aikana, tarvittaessa etäyhteydellä.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Seppo Mäkinen, p. 040 591 1573

Tekniikan yksikönjohtaja Jorma Tuominen, p. 040 582 7623

 

Haemme tekniikan alojen opinto-ohjaajaa

15.8.2022 alkaen tai sovitusti päätoimiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

VAMKin tekniikan koulutukset perustuvat vaasalaisen työelämän tarpeisiin. Opinto-ohjaajan tehtävässä teet merkityksellistä työtä ohjatessasi ja tukiessasi opiskelijoitamme siten, että opinnot etenevät mahdollisimman hyvin, ja että haasteita kohdatessaan opiskelijamme saavat tukea.  Teet tiivistä yhteistyötä tekniikan alan opettajiemme kanssa sekä Opetuksen ja oppimisen palvelut -yksikkömme asiantuntijoiden kanssa. Myös opiskelijoiden hyvinvointiasiat ovat vahvasti sydäntäsi lähellä.

Roolissasi esimerkiksi tuet opiskelijoita opintoihin liittyvissä haasteissa, valmistelet opiskelija-anomuksia ja hyväksilukuja, autat opiskelijoita hopsien laadinnassa, tarkistat valmistumisvaiheessa olevien opiskelijoiden opintosuoritusotteet, laadit erilaisia opiskelijoita koskevia viranomaislausuntoja jne. Tehtävään sisältyy myös opetusta.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tehtävän aihepiiristä. Olet hankkinut opettajan pedagogisen pätevyyden, tai olet valmis hankkimaan sen kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Olet lisäksi suorittanut ammatillisen opinto-ohjaajan koulutuksen, tai olet valmis suorittamaan sen.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä, valmentavaa ja kehittävää otetta; teet mielelläsi yhteistyötä parhaiden tulosten saavuttamiseksi eri toimijoiden kanssa niin organisaatiomme sisällä kuin ulkopuolellakin. Omaat erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ja pystyt toimimaan sujuvasti myös englannin kielellä. Kansainvälisessä yhteisössämme kansainvälisyysosaamisesta on sinulle etua tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sympaattisen, innostavan ja kehittyvän työyhteisön sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla esim. kattavat työterveyshuollon palvelut, mahdollistamalla työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen, sekä kannustamalla monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 17.5.2022 mennessä. Lisääthän hakemuksesi liitteeksi CV:n ja linkin LinkedIn -profiiliisi.

Haastattelut toteutetaan viikkojen 21 ja 22 aikana, tarvittaessa etäyhteydellä.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Seppo Mäkinen, p. 040 591 1573

Tekniikan yksikönjohtaja Jorma Tuominen, p. 040 582 7623

 

Ilmoittaudu VAMKin tuntiopettajapankkiin

Haluatko olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden osaajia ja kokeilla opetustyötä? Ilmoittaudu VAMKin tuntiopettajapankkiin!

Tuntiopettajia hyödynnetään Vaasan ammattikorkeakoulun eri koulutusten sijaistarpeissa, sekä osana laajempien kurssikokonaisuuksien opetusta. Tuntiopettajan tehtävään kuuluu opetuksen lisäksi opintojakson suunnittelu ja arviointi. Tuntiopettajan työstä maksetaan koulutustason mukaan muodostuva tuntipalkka.

Edellytämme tuntiopettajilta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, sekä opetettavan kurssin osalta relevanttia asiantuntemusta ja osaamista. Tarvittaessa voidaan keskustella opetuksen hoitamisesta myös etänä. Lähiaikoina tarvitsemme tuntiopettajia erityisesti seuraavien alojen osaajista:

  • Kansantalous
  • Ohjelmointi
  • Mielenterveyden hoitotyö
  • Matemaattiset aineet
  • Tietotekniikka
  • Teollisuuden ja voimalaitoksen sähköjärjestelmät
  • Tehoelektroniikka
  • Lujuusoppi, perusteet ja syventävä osaaminen (AMK -taso)
  • PLC ja soluohjaimet  (AMK-taso)
  • Automaation ohjausjärjestelmät (YAMK -taso)

Ilmoita hakemuksessa minkä erityisalojen kursseja olisit kiinnostunut opettamaan, sekä miten kauan hakemuksesi on käytettävissämme.

Linkit hakemuksen jättämiseen (Kuntarekryssä):

Liiketalouden tietojenkäsittelyn tuntiopettajapankki

Sosiaali- ja terveysalan tuntiopettajapankki

Tekniikan tuntiopettajapankki

Lisätietoja:

Jukka Niittykoski, jukka.niittykoski@vamk.fi, tel. 040 011 3956 (liiketalous, tietojenkäsittely)

Riitta Häyry, riitta.hayry@vamk.fi, tel. 050 410 1418 (sosiaali- ja terveysala)

Riitta Niemelä, riitta.niemela@vamk.fi, tel. 020 7663 392  (konetekniikka, energiatekniikka, ympäristöteknologia, Project Management)

Seppo Mäkinen, seppo.makinen@vamk.fi, tel. 020 7663 388  (sähkötekniikka, tietotekniikka)

 

 

 

 

Avoimet työhakemukset

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme:

Anna Sjöholm, asiantuntija, HR-palvelut: 0207 663 368 / etunimi.sukunimi@vamk.fi

 

Oletko kiinnostunut tulemaan meille töihin. Voit lähettää avoimen työhakemuksen täyttämällä sähköisen työhakulomakkeen.

Täytä sähköinen hakemus tästä

 

Lisätietoja:

rehtori/toimitusjohtaja Kati Komulainen
johtaja Elina Martin

etunimi.sukunimi@vamk.fi