Kevään toinen yhteishaku alkaa 16.3.2022 – lähde elämäsi seikkailuun ja valitse VAMK!

Kevään toinen yhteishaku alkaa 16.3.2022 – lähde elämäsi seikkailuun ja valitse VAMK!

VAMK pyrkii koulutuksellaan vastaamaan muuttuvan maailman haasteisiin. Tutkinnoissa korostuu tulevaisuuden osaaminen liittyen muun muassa kestävään kehitykseen ja vihreisiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen. Myös virtuaalitoteutuksien kysyntään on vastattu. Meillä pääset ohituskaistaa pitkin Suomen mielenkiintoisimpiin yrityksiin ja työelämään – jo opiskeluaikanasi.

VAMKissa on tänä vuonna haettavana 13 AMK-tutkintoon johtavaa ja 4 ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa kevään toisessa yhteishaussa 16.3.–30.3.2022. Hakeminen tapahtuu Opintopolku-palvelussa. Haussa on tutkintoja niin päiväopintoina kuin monimuoto-opintoina ja verkko-opintoinakin. YAMK-tutkintokoulutukseen hakevilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kahden vuoden työkokemusta korkeakoulututkinnon jälkeen.

Opintoja on tarjolla kolmella eri koulutusalalla:

Tekniikan ala

Liiketalouden ala

Sosiaali- ja terveysala

Opiskele energiatekniikkaa ja vaikuta siihen, mikä energia maailmaa tulevaisuudessa pyörittää!

Energiatekniikan tutkintomme on ainutlaatuinen yhdistelmä tekniikan eri osa-alueita ja taloutta. Puolet opinnoista opiskellaan englanniksi ja pääset jo opiskeluaikana tekemään energia-alan projekteja yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa.

Energiatekniikan insinööriä odottavat monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät: energian tuotantoon liittyvät projektit Suomessa ja maailmalla tarvitsevat ihmisiä, joilla on sydän paikallaan, mutta jotka ymmärtävät myös asioiden teknisen puolen. Energia-ala on suuri työllistäjä Vaasassa ja koko Suomessa. Energiaklusteri panostaa energisiin kykyihin menestyksekkäällä mentorointiohjelmallaan.

Tänä vuonna tarjoamme myös ilmastonmuutoksen hillitsemiseen tähtäävän, täysin uuden ylemmän AMK-tutkinto-ohjelman hiilineutraali yhteiskunta. Koulutus on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat työssään entistä laajempaa osaamista energia-alan tulevaisuudennäkymistä ja joiden tulee ymmärtää syvällisesti ja kehittää tulevaisuuden energiateknologioita ja niihin liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia.

Oikeushallinnon tradenomitutkinto täysin virtuaalisesti

VAMK tarjoaa nyt täysin virtuaalisesti suoritettavan liiketalouden oikeustradenomin tutkinnon. Opetus tapahtuu verkko-opintoina muutamana arki-iltana viikossa. Lisäksi opetusta on myös viikonloppuisin.

Oikeustradenomitutkinto pitää sisällään tavanomaisia liiketalouden opintoja, mutta painottuu kuitenkin oikeudellisiin opintoihin sisältäen muun muassa rikos- ja prosessioikeutta, ulosottoa ja hallinto-oikeutta. Koulutus antaa valmiudet oikeudellista osaamista edellyttäviin tehtäviin julkisen sektorin lisäksi myös elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Tutustu tarjontaan ja hae!

AMK-tutkintoihin johtavien koulutusten osalta opiskelijavalinnat tehdään joko AMK-valintakokeen tai todistusvalinnan perusteella. AMK-valintakoe järjestetään valtakunnallisesti 30.5.–3.6.2022. Kevään 2022 todistusvalinnan tulokset ilmoitetaan 30.5. mennessä. YAMK-tutkinnoissa on erilaisia valintatapoja käytössä kuten motivaatiokirje, valintakoe ja haastatteluvideo.

Tutustu koko tarjontaamme ja hakuohjeisiin osoitteessa www.vamk.fi/haku ja hae opiskelemaan Opintopolku-portaalin kautta.

Opiskelu haastaa ihmistä kasvamaan, mutta meillä sitä ei tarvitse tehdä yksin. Uudet ystävät, palkitut opettajat ja sujuva polku työelämään odottavat sinua!