Kohti kestävämpää tulevaisuutta
Hiilineutraali yhteiskunta (ylempi AMK)
60 op | Monimuotototeutus | Aloituspaikat: 30
Kohti kestävämpää tulevaisuutta
60 op | Monimuotototeutus | Aloituspaikat: 30
Opit hiili- ja elinkaarilaskennan ja osaat soveltaa niitä suunnittelussa ja johtamisessa.
Opit johtamaan ympäristöprojekteja kestävän yhteiskunnallisen murroksen eri osa-alueilla.
Opit toimimaan ja menestymään energia-alan vaativissa asiantuntijatehtävissä.
Haluatko toimia edelläkävijänä alalla, joka hyödyttää koko maapalloa? Voit olla varma, että sinulla ja työlläsi on vaikuttavuutta ja suurempaa merkitystä, kun opiskelet ja työskentelet ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.
Maailma muuttuu kiihtyvällä vauhdilla, ja se tarvitsee huippuluokan vihreitä osaajia. Kestävä kehitys on alkanut näkyä yhä enenevissä määrin sijoittajien päätöksissä ja yritysten pörssikursseissa, minkä vuoksi myös yhä useampi yritys on kiinnostunut panostamaan ammattilaisiin, jotka ymmärtävät tätä muutosta ja pystyvät muuttamaan tulevaisuuden uhkatekijät uusiksi mahdollisuuksiksi. Opi vihreämmän tulevaisuuden avaintaidot ja varmista, että yrityksesi kasvu on kestävällä pohjalla.
Kevään yhteishaussa on tarjolla jopa 30 aloituspaikkaa uuteen Hiilineuraalin yhteiskunnan koulutusohjelmaan!
Työelämälähtöisissä opinnoissa yhdistyvät käytännön toiminta ja teoreettinen tarkastelu. Tavoitteena on, että syvennät opintojen aikana projektityötaitojasi ja laajennat perspektiiviäsi kokonaisuuksien tarkasteluun.
Hiilineutraalin yhteiskunnan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon ohjelmassa saat muun muassa:
Ensimmäisenä vuonna opiskelet perusopintoja (25 opintopistettä) ja vapaastivalittavia opintoja (5 opintopistettä). Toisena vuonna paneudut opinnäytetyöhön (30 opintopistettä).
LISÄKSI:
Hiilineutraali yhteiskunta -opetussuunnitelma
![]() |
Toisin kuin monissa muissa jatko-opinnoissa ja kursseissa me tarjoamme hyödyllisyystakuun.
|
Opiskelussa painotetaan vuorovaikusta ja tiimityötä: opintojen aikana voitkin jakaa asiantuntijuutta muiden opiskelijoiden kanssa. Opinnot nivotaan lähelle omia työtehtäviäsi, jolloin oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen myötä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työnantajaorganisaatiotasi tai projektiasi. Laadit opintojen alkuvaiheessa henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi, johon liittyy myös opinnäytetyön toteuttamissuunnitelma.
Lähiopetuksen tunnit pidetään perjantai-iltapäivisin ja lauantaisin korkeintaan kerran kuukaudessa.