Muistatko sen hetken, kun menit kouluun ensimmäiselle luokalle? Sinulla oli ehkä uusi reppu ja penaali. Opettelit turvallisen reitin kouluun etukäteen ja iloitsit koulun alkaessa. Nyt olet aloittamassa opintojasi ammattikorkeakoulussa Vaasassa. Ehkä nytkin käyt katsomassa reitin kampukselle etukäteen ja pohdit, keiden kanssa aloitat uuden vaiheen elämässäsi. Et ole yksin. Vaasa on vireä opiskelijakaupunki, jossa polkupyörä on hankinta, jota et tule katumaan.

Onnittelen sinua opiskelupaikastasi VAMKissa. Olemme erittäin iloisia siitä, että olet valinnut meidän korkeakoulumme opiskelupaikaksesi. Teemme kaikkemme, että voimme olla valintasi arvoisia.

Tulet osaksi vireää korkeakouluelämää, jaat arjen meidän henkilökunnan kanssa, tutustut tuleviin kollegoihisi, alueen yrityksiin ja muihin toimijoihin. Rakennat tulevaisuuttasi ja samalla nautit opiskelijaelämästä, joka on ainutkertainen aika elämässäsi. Muistathan myös nauttia joka hetkestä.

Elämme keskellä poikkeustilaa koronaviruksen vuoksi. Voit olla huoletta. Opiskelu alkaa suunnitellusti ja jos poikkeustila jostakin syystä on voimassa vielä syksyllä, meillä on kaikki valmiudet turvata opintojesi aloitus suunnitellusti.

Uskon, että koulutus rakentaa parempaa huomista. Satsaus koulutukseen palautuu sekä yksilön että yhteiskunnan hyväksi. Ammattikorkeakoulusta valmistuvat työllistyvät hyvin erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Pääset ratkaisemaan tulevaisuuden haasteita osana moniammatillista opiskelijayhteisöä, jossa kansainvälisyys on luonteva osa arkea. Samalla rakennat itsellesi osaamista ja verkostoja, jotka kantavat sinua valmistumisesi jälkeen.

Myös rehtori pakkasi reppunsa toukokuussa, kun muutti Vaasaan johtamaan tätä upeata yhteisöä. Kohdataan, ollaan yhteyksissä. Uskon, että me kaikki elämme nyt #parastaaikaa.
 

Rehtorisi

Kati Komulainen

 

P.S. Löydät minut nimelläni eri somekanavista – käyn kanssasi mielelläni keskustelua jo ennen kuin kohtaamme.

Julkaistu 16.04.2020.

Takaisin