Yleinen palautekanavamme Feedy

Missä onnistuimme? Mitä voisimme tehdä toisin?

Yhteiskehittäminen on toimintamme ytimessä. Haluamme osallistaa niin opiskelijamme, henkilöstömme kuin muutkin sidosryhmämme kehittämään toimintaamme. Kaikki palautteet ja toimintaamme liittyvät havainnot ovat meille ensiarvoisen tärkeitä toimintamme jatkuvan ja systemaattisen kehittämisen näkökulmasta. Kuulemme mielellämme toiveita ja ajatuksia siitä, miten voisimme toimintaamme kehittää.

Feedy on yleinen palautekanavamme, jonka kautta sekä henkilökuntamme, opiskelijamme, asiakkaamme että sidosryhmämme voivat jättää meille palautetta ja kehittämisehdotuksia. Kaikki palautteet ja kehittämisehdotukset käsitellään luottamuksellisesti. Opintojaksokohtaiset palautteet tulee ensisijaisesti ohjata Spark – opintojaksopalautteen kautta opettajalle.


  Mikäli toivot palautteen käsittelyä nimettömänä, pyytäisimme kirjaamaan toiveen alla olevaan kenttään.

  Tällä lomakkeella voit:

  • Antaa palautetta Vaasan ammattikorkeakoulun toiminnasta. Kaikki palautteet käsitellään laatu- ja vastuullisuuspäällikön toimesta ja toimitetaan asianomaisille henkilöille käsiteltäväksi ja toimenpiteitä varten. Tarvittaessa palautteet ohjataan myös asianosaisen esihenkilölle. Yhteystiedoilla varustettuihin palautteisiin vastataan aina henkilökohtaisesti. Palautteisiin pyritään vastaamaan viipymättä.
  • Kertoa kehittämisideasi tai aloitteesi VAMKin toiminnan tai palveluidemme kehittämiseksi.
  • Lähettää kiitoksen tai jättää kannustavan palautteen hyvästä toimintatavasta.
  • Ilmoittaa saavutettavuuteen liittyvistä havainnoista tai mahdollisista ongelmista.
  • Ilmoittaa havaitsemasi poikkeaman esim. laatuun tai turvallisuuteen liittyen

  Jätäthän meille yhteystietosi, mikäli toivot vastausta palautteeseesi. Mikäli toivot palautteen käsittelyä nimettömänä, kirjaathan toiveesi Palaute/Aloite – kenttään tai klikkaa lomakkeen lopussa täppä kohtaan ”Haluan palautteeni käsiteltävän anonyymisti”. Näissä tilanteissa palaute käsitellään täysin anonyymisti. Huomaathan, että emme pysty vastaamaan anonyymeihin palautteisiin tämän palautekanavan kautta.

  Palautteiden sisältämiä henkilötietoja käsittelevät ainoastaan laatu- ja vastuullisuuspäällikkö sekä järjestelmän pääkäyttäjä.

  EU:n Whistle blower-direktiivin mukaisista epäilystä väärinkäytöksistä, rikkeistä tai vilpillisestä menettelystä organisaation toimintaan liittyen voit ilmoittaa eettisen ilmoituskanavamme kautta.

  HUOM! Tiedustelut koskien opiskelua Vaasan ammattikorkeakoulussa pyydetään ystävällisimmin lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: hakijapalvelut@vamk.fi