Yleinen palautekanavamme Feedy

Missä onnistuimme? Mitä voisimme tehdä toisin?

Yhteiskehittäminen on toimintamme ytimessä. Haluamme osallistaa niin opiskelijamme, henkilöstömme kuin muutkin sidosryhmämme kehittämään toimintaamme. Kaikki palautteet ja toimintaamme liittyvät havainnot ovat meille ensiarvoisen tärkeitä toimintamme jatkuvan ja systemaattisen kehittämisen näkökulmasta. Kuulemme mielellämme toiveita ja ajatuksia siitä, miten voisime toimintaamme kehittää.

Feedy on yleinen palautekanavamme, jonka kautta sekä henkilökuntamme, opiskelijamme, asiakkaamme että sidosryhmämme voivat jättää meille palautetta ja kehittämisehdotuksia. Kaikki palautteet ja kehittämisehdotukset käsitellään luottamuksellisesti.


  Mikäli toivot palautteen käsittelyä nimettömänä, pyytäisimme kirjaamaan toiveen alla olevaan kenttään.

  Tällä lomakkeella voit:

  • Antaa palautetta Vaasan ammattikorkeakoulun toiminnasta. Kaikki palautteet käsitellään laatupäällikön toimesta ja toimitetaan asianomaisille henkilöille sekä tarvittaessa heidän esihenkilöilleen käsiteltäväksi ja toimenpiteitä varten. Yhteystiedoilla varustettuihin palautteisiin vastataan aina henkilökohtaisesti.
  • Kertoa kehittämisideasi tai aloitteesi VAMKin toiminnan tai palveluidemme kehittämiseksi.
  • Lähettää kiitoksen tai jättää kannustavan palautteen hyvästä toimintatavasta.
  • Ilmoittaa epäilystä väärinkäytöksestä tai vilpillisestä menettelystä organisaation toimintaan liittyen
   (ks. Whistle blowing-direktiivi).
  • Ilmoittaa saavutettavuuteen liittyvistä ongelmista.
  • Jätäthän meille yhteystietosi, mikäli toivot vastausta palautteeseesi. Mikäli toivot palautteen käsittelyä nimettömänä, kirjaathan toiveesi Palaute/Aloite – kenttään tai klikkaa lomakkeen lopussa täppä kohtaan ”Haluan palautteeni käsiteltävän anonyymisti”. Näissä tilanteissa palaute käsitellään täysin anonyymisti. Palautteiden sisältämiä henkilötietoja käsittelevät ainoastaan laatupäällikkö sekä järjestelmän pääkäyttäjä.

  HUOM! Tiedustelut koskien opiskelua Vaasan ammattikorkeakoulussa pyydetään ystävällisimmin lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: hakijapalvelut@vamk.fi