Innovaation ja kasvun kärjessä

Smart Business keskittyy liiketoiminnan innovaatioiden ja kestävän kasvun edistämiseen. Alustalla yhdistetään uusimmat teknologiat ja liiketoimintaosaaminen, tukien yrityksiä niiden kehitys- ja muutosprosesseissa. Smart Business -alustalla korostetaan erityisesti digitaalisen transformaation mahdollisuuksia, kestävää kehitystä ja uusia liiketoimintamalleja.

Logo sb 1

Yritysten kasvun kiihdyttäminen

Tavoitteena on tukea yrityksiä innovaatioiden ja uusien liiketoimintamallien kehittämisessä, jotta ne voivat kasvaa ja menestyä kilpailukykyisesti.

Logo sb 1

Teknologian ja liiketoimintaosaamisen yhdistäminen

Pyrimme yhdistämään uusimmat teknologiat ja parhaat liiketoimintakäytännöt, jotta yritykset voivat hyödyntää digitaalisen aikakauden mahdollisuuksia tehokkaasti.

Logo sb 1

Verkostoituminen ja yhteistyö

Kannustamme yrityksiä ja asiantuntijoita verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä, mikä luo uusia mahdollisuuksia innovaatioille ja liiketoiminnan kehittämiselle.

Ota yhteyttä

Tule mukaan yhteistyöhön, ja vaikuta alueesi tulevaisuuteen kanssamme.

Daniel sahebi pyorea tki 250px

Daniel Sahebi

Smart Business -TKI alustan vetäjä

daniel.sahebi@vamk.fi
+358 207 663 656

Marja riitta vest pyorea tki 250px

Marja-Riitta Vest

TKI-johtaja

marja-riitta.vest@vamk.fi
+358 207 663 500

Tutustu myös muiden TKI-alustojen toimintaan

Smart Industry

Smart Industry

edistää älykkäitä ratkaisuja ja tukee vihreää ajattelua teollisuudessa. Tutkimusalustalla paneudutaan innovaatioihin energiansäästössä sekä kestävän kehityksen ja kiertotalouden edistämiseen kaikissa teollisissa prosesseissa.

Smart Well-Being

Smart Well-Being

vastaa sosiaalisesti ja eettisesti kestävällä tavalla yhteiskunnallisiin haasteisiin. Tutkimusalustalla etsitään ratkaisuja, yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa, digitalisaatiota, talousosaamista ja palvelumuotoilua hyödyntäen.

Smart City

Smart City

paneutuu älykkään kaupungin kehittämiseen  ja elinympäristön kestävään kehitykseen. Tutkimusalustalla suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä fiksuja ratkaisuja kaupunkien ja kaupunkilaisten elinympäristöön.