Kansainvälinen multitalentti

  Liiketalouden ala, tradenomi (AMK)

  Tradenomit ovat todellisia moniosaajia. Ensimmäisenä vuonna kartutetaan liiketalouden alan perustaitoja, minkä jälkeen voi erikoistua kansainväliseen kauppaan, markkinointiin, taloushallintoon tai oikeushallintoon. Kansainvälisistä tehtävistä haaveileva voi opiskella tutkinnon kokonaan englanniksi. Jos olet kiinnostunut tietotekniikasta ja sen soveltamisesta liiketoiminnassa, tietojenkäsittelyn koulutuksemme valmentaa sinut tulevaisuuden alalle.


  Matka tradenomiksi on kaikkea tätä!

  Sinustako tradenomi?

  Monipuolinen tradenomi

  Liike-elämää tukeviin ammatteihin tarvitaan jatkuvasti monialaisia osaajia. VAMKissa voit opiskella liiketalouden tutkinnon joko suomeksi tai englanniksi. Lisäksi tradenomeja valmistuu tietojenkäsittelyn koulutuksesta.

  Tradenomina voit hakeutua hyvin erilaisiin tehtäviin oman kiinnostuksen ja erikoistumisen mukaan.

  • Liiketalouden tradenomit panostavat kansainvälisyyteen, kielitaitoon ja aitoihin työelämäprojekteihin. Tutkinnon voi opiskella myös monimuoto-opintoina työn ohessa.
  • Tietojenkäsittelyn tradenomi on tiimipelaaja, joka pääsee mukaan konkreettisiin IT-alan projekteihin ja saa valmiudet työskennellä tulevaisuuden alalla.
  • Jos opiskelu kansainvälisessä seurassa kiinnostaa, on International Business -koulutus sinua varten. BBA-tutkintoa arvostetaan Suomessa ja maailmalla.

  Tosielämän yritysprojekteja

  Jo opiskeluaikana voi heittää verkkoja työelämän suuntaan, sillä yhteistyö yritysten kanssa on tiivistä. Saat teoriat haltuun käytännön kautta yritysprojekteissa ja pääset toimimaan ihan oikeana projektipäällikkönä. Myös VAMKin monikulttuurinen kampus, johon vaihto-opiskelijat sekä ulkomaalaiset vierailijaluennoitsijat tuovat oman mausteensa, valmentaa jo opiskeluaikana kansainvälisiin tehtäviin.

  Onkohan liiketalouden opiskelijan tulevaisuus niin kuin Suitsissa tai Mad Menissa? No tule ottamaan selvää!

  Tradenomiopiskelijat kertovat

  Liiketalouden koulutukset

  Tradenomiksi voit opiskella suomenkielisissä liiketalouden tai tietojenkäsittelyn koulutuksissamme. Kokonaan englanninkielisen tutkinnon voit suorittaa International Business -koulutuksessa. Pssst! Jo työkokemusta hankkineet tradenomit voivat suorittaa VAMKissa myös liiketalouden ylemmän AMK-tutkinnon.

  Hae Opintopolussa

  Hakeminen VAMKin koulutuksiin tapahtuu Opintopolussa.

  Siirry opintopolkuun

  Hyss! Opettaja puhuu