Alumneille

Avoin amk opiskelijat

Alumnitapahtuma
30.11.2022 klo 15-19

Haluamme kutsua sinut Alumni, Vaasan ammattikorkeakoulun vuosittaiseen alumnitapahtumaamme verkostoitumaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

 

VAMKin kasvatti

Sana alumni tulee latinasta ja tarkoittaa kasvattia. Vaasan ammattikorkeakoulu on ylpeä kasvateistaan, ja siksi kannustamme meillä opiskelleita ja työskennelleitä osallistumaan alumnitoimintaan. VAMKin kasvatin on hyvä lähteä maailmaan rinta rottingilla. Kasvu kuitenkin jatkuu läpi elämän, ja sillä kasvupolulla haluamme olla mukanasi!

 

Webversio fiiliskuvat 5

Tervetuloa liittymään VAMKin alumniverkostoon!

Alumniksi voivat voi liittyä kaikki VAMKissa tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa opiskelleet tai työskennelleet.

Me VAMKilaiset ajattelemme, että alumnitoiminnan on oltava paitsi hauskaa, myös hyödyllistä sekä valmistuneille että vielä opiskeleville. Liittymällä saat tietoa jatko- ja täydennyskoulutuksestamme ja voit osallistua alumnitapaamisiin. Tapaamiset ovat myös oiva tilaisuus verkostoitua, joten saatat tavata urasi kannalta olennaisen ihmisen juuri alumnitoiminnan avulla.

Alumnina saat mahdollisuuden toimia vierailijaluennoitsijana ja opiskelijatöiden toimeksiantajana. Voit myös tarjota työharjoittelupaikkoja ja projekteja VAMKin opiskelijoille, eli olla ihan oikeasti auttamassa muita eteenpäin.

Liity VAMKin alumnirekisteriin

tietoturvaseloste

dsc7738

Uraseuranta

Uraseurantakysely on meille harvinaislaatuinen mahdollisuus kuulla sinulta, miten koulutuksemme on työelämässä palvelullut ja mitä mieltä siitä olet. Kyselyssä kerätään ajantasaista tietoa amk- ja yamk-tutkinnon suorittaneiden valmistumisen jälkeisestä työurasta ja osaamisen vastaavuudesta työelämän tarpeisiin.

Kysely toteutetaan vuosittain ja kohderyhmänä ovat aina viisi vuotta aiemmin valmistuneet. Kysely toteutetaan samaan aikaan kaikissa Suomen ammattikorkeakouluissa.

Vuonna 2021 kyselyyn vastasi 42,4% 2016 valmistuneista, kun valtakunnallinen vastausprosentti oli 38%.

Uraseurantakysely lähetetään tänä vuonna 13.10. kaikille vuonna 2017 AMK- ja YAMK-tutkintoihin valmistuneille sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Tutkimuksen tuloksia käytetään ammattikorkeakoulujen kehittämiseen, uraohjaukseen ja alumnitoiminnan kehittämiseen. Uraseurantakyselyn tuloksia voi tarkastella Opetus- ja kulttuuriministeriön Vipunen-palvelusta.

Verkostoidu muiden alumnien kanssa FB:ssä ja LinkedInissä

Somekanavien kautta saat ajantasaista tietoa alumnitoiminnasta. Samalla tutustut muihin alumneihin ja voit saada omille profiileillesi näkyvyyttä.

Facebook       LinkedIn

Alumnitarinat

Alumnitarina: sote
Milja Harju

Milja Harju

Palo luonnon ja taiteen pariin sai Milja Harjun perustamaan oman yrityksen, joka laajentaa hänen näkemystään hyvinvoinnin asiantuntijana.

Lue koko tarina
Alumnitarina: liiketalous
Heli Lehmus

Heli Lehmus

Oikeushallinnon opinnot VAMKissa antoivat monipuoliset tiedot, joilla on pärjännyt hyvin apulaistarkastajan työssä Maahanmuuttovirastossa.

Lue koko tarina
Energiatekniikka
Niko Yli-Kuivila

Niko Yli-Kuivila

Lukion ja armeijan jälkeen vaasalainen Niko Yli-Kuivila arveli, että tekniikan alan tutkinnolla löytyisi melko varmasti töitä. Hän haki ja pääsi VAMKiin opiskelemaan energiatekniikkaa syksyllä 2018.

Lue koko tarina

Tule kertomaan tarinasi tai työllistä opiskelijoitamme