VAMK on myös kaikkien muidenkin ammattikorkeakoulujen tapaan mukana CampusOnlinessa, joka on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjonta. CampusOnline -portaalista voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen täysin verkossa: ilmoittaudu valitsemasi ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele ajasta ja paikasta riippumatta.

Kohderyhmä

CampusOnlinen kautta tarjolla olevat opinnot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille sekä avoimen AMK:n polkuopiskelijoille. Muut opinnoista kiinnostuneet maksavat kunkin korkeakoulun avoimen AMK:n opintomaksun (yleensä 15 euroa/opintopiste).

Tietoa CampusOnlinesta

Opintojakson perustiedot löytyvät portalista. Tarjottavat opintojaksot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Verkossa suoritettavien opintojaksojen toteutustavat voivat kuitenkin vaihdella. Osassa opintojaksoissa on aikataulutettuja tehtäviä ja ryhmätöitä, kun taas osa opintojaksoista voidaan suorittaa täysin itsenäisesti tietyn ajan sisällä.

Campusonlinessa on 3 ilmoittautumisaikaa ympäri vuoden, keväällä, kesällä ja syksyllä. Tarkemmat ilmoittautumisajat ilmoitamme tällä sivulla.

VAMK tarjonnan löydät Campusonline linkistä:

 

CampusOnline.fi

VAMK:n tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat opiskelijan työpöydällä (PAKKI) ja avoimen AMK:n opiskelijat omalla e-lomakkeellaan VAMK:n avoimen AMK:n sivuilla.

 

Keskustele kurssin sopivuudesta opetussuunnitelmaasi opinto-ohjaajan kanssa!

 Suoritusmerkintöjen siirto kotikorkeakouluun

Kohdekorkeakoulussa tehdyt suoritukset tuodaan kotikorkeakouluun (VAMK) omalla e-lomakkeella toistaiseksi.  Muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijat siirtävät opintojaan oman kotikorkeakoulunsa käytäntöjen mukaisesti.

Vaasan ammattikorkeakoulun CampusOnline yhteyshenkilöt: